Фиба за Коса във формата на Сърце за Свети Валентин, Лъскав Планински Кристал, Прекрасна Родословни във формата на Сърце, Блестящ Емайл, Двойно Сърце, Шнола от кожа ?
  • New

Фиба за Коса във формата на Сърце за Свети Валентин, Лъскав Планински Кристал, Прекрасна Родословни във формата на Сърце,

BGN 3.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?
Сладки сърдечни скоби : Този сладък двойна сърдечен стяга толкова сладък!Инкрустирани блестящи кристали и изпълнен с нежна любов сексапил фиби с пайети, те ще придадат на момичета чар на среща на Ден Свети Валентин
?
Безопасен материал : Скоби-игли за коса Red heart, изработени от позлатените метални сплави, не съдържат никел и олово, са безопасни и удобни в чорап, както и дълготрайни, издръжливи и не са податливи на корозия.Дължина на женската фиби за коса е около 3.1 инча, който е много подходящ за красиви момичета.
?
Щипки за коса Valentine ' s : Подчертайте своето весело настроение с помощта на нашите женски заколок за коса във формата на сърца valentine, те излъчват тези романтични вибрации, които ние обичаме, и определено ще си по-творчески и елегантна страхотна индивидуалност. Идеален аксесоар за коса, която можете да носите по всяко време на годината и особено на дати.
?
Широко приложение : Нашите клипове от кожа на алигатор са подходящи за всякакъв вид прически, които могат да промените вашата коса и фиби за коса могат да задържи гъста, права или къдрава коса, те могат да се прилагат в различни случаи, като например парти, танци, пътуване, всекидневният живот или рождени дни.
?
Прекрасен подарък за Свети Валентин : Покажете любовта си към своя любим човек, избора на нашите внимателно подбрани аксесоари-щипки за коса във формата на блестящо сърце.Разработени подаръци за жени, момичета, майки, дъщери, съпруги, дамите, приятелите на тези, зимни празници, свети Валентин, рожден ден, парти или други възпоменателни събори.
?
Сладки сърдечни скоби : Този сладък двойна сърдечен стяга толкова сладък!Инкрустирани блестящи кристали и изпълнен с нежна любов сексапил фиби с пайети, те ще придадат на момичета чар на среща на Ден Свети Валентин.
?
Безопасен материал : Скоби-игли за коса Red heart, изработени от позлатените метални сплави, не съдържат никел и олово, са безопасни и удобни в чорап, както и дълготрайни, издръжливи и не са податливи на корозия.