SIKEMAY [2] Калъф за контролера PS5 с противоскользящим дебела силиконов защитен калъф, перфектно Съвместим с контролер Playstation 5 Dualsense, с 8 главни букви за улавяне на палец?
  • New

SIKEMAY [2] Калъф за контролера PS5 с противоскользящим дебела силиконов защитен калъф, перфектно Съвместим с контролер Playstation

BGN 39.88

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Е подходяща дръжка контролер PS5】 специализиран дизайн от SIKEMAY за вашия любим контролер PS5 dualsenseЗащита на ръкохватката на контролера PS5 от пот, пръстови отпечатъци, драскотини, наранявания и ежедневна употреба.Висококачествен силиконов калъф за улавяне на прилепен към администраторите PS5 dualsense, на допир е наистина елегантен и мек. ?【 По-здрава устойчива на плъзгане удобна конструкция】 Използването на ергономичния си дизайн, частици на повърхността и канали на задния панел ще подобри улавянето и контрол дръжки.Нашият калъф за контролера е по-мощен и професионален противоскользящий, защитени от изпотяване и удобен дизайн, отколкото други обикновени седалките на пазара, и предпазва от влиянието на потни ръце на играта. ?【Перфектна защита】 Защита от падане, драскотини, прах.Изработени от висококачествен силикон, суровини, нашата тампон за улавяне на контролера притежава най-добрата защита от вибрации и надраскване, може да е по-силна защита на вашия контролер и винаги да го запишете като нов, удължаване на срока на експлоатация. ?【Изискана опаковка】 Предпоставка включва разкъсва кожата контролер PS5 x 2, дръжки за палеца x 8. Защитен калъф SIKEMAY ще подобри геймплея и ще ви е много забавно.Много подходящ като за по-добър подарък за сина си, семейството си, на брат си и добри приятели за рожден Ден, Коледа и други важни дни. ?【Съвети】 се Препоръчва да се свали защитното покритие по време на безжичното зареждане.Характеристика на продукта : . Съдържание на опаковката : .