Комплект от 2 теми, Чанта за хранене на Морски Свинчета, Чанта за сено, Чанта за съхранение на Сено и за по-малките Животни, Чанта за Съхранение на Сено, Подвесная Чан?
  • New

Комплект от 2 теми, Чанта за хранене на Морски Свинчета, Чанта за сено, Чанта за съхранение на Сено и за по-малките Животни,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Размер : дължина * височина * ширина 102 инча / е подходящ за зайци, чинчили, морски свинчета, мотоклуб или други малки животни. ? Материал изделия по-безопасно : в яслите за сено се използва висококачествена плат Оксфорд висока якост от PVC 600 D, осигуряваща трайност хранилки за вашия домашен любимец. ? Тази ясла е предназначена за дребни животни (като чинчила, морски свинчета, зайчета и др). Най-горния слой на хранилки представлява поставка за билки, а долния слой - тава за храна, подходящ за зайци, чинчили, морски свинчета и други дребни животни. ? На хранилки за малки животни, по-прозорци, за да поддържа реда по време на хранене и съдържа клетка в чистота.Най-важното е, че това ще намали отпадъците на сено. ? Метална кука и D-образен пръстен : Чанта за заек сено с метална бърза закопчалка, просто трябва да се излее сено отгоре и го повали в клетката.На него можете директно да се свържете с повечето клетки за домашни любимци или да се постави навсякъде. ? Размер : дължина * височина * ширина 10.2 инча / е подходящ за зайци, чинчили, морски свинчета, мотоклуб или други малки животни. ? Материал изделия по-безопасно : в яслите за сено се използва висококачествена плат Оксфорд висока якост от PVC 600 D, осигуряваща трайност хранилки за вашия домашен любимец. ? Тази ясла е предназначена за дребни животни (като чинчила, морски свинчета, зайчета и др). Най-горния слой на хранилки представлява поставка за билки, а долния слой - тава за храна, подходящ за зайци, чинчили, морски свинчета и други дребни животни. ? На хранилки за малки животни, по-прозорци, за да поддържа реда по време на хранене и съдържа клетка в чистота.Най-важното е, че това ще намали отпадъците на сено. ? Метална кука и D-образен пръстен : Чанта за заек сено с метална бърза закопчалка, просто трябва да се излее сено отгоре и го повали в клетката.