Държач за кърпи на Ролка Тоалетна хартия Xgxmz, Диспенсер за хартиени Кърпички от Неръждаема Стомана за Баня, Монтиране на стена, 1 бр.
  • New

Държач за кърпи на Ролка Тоалетна хартия Xgxmz, Диспенсер за хартиени Кърпички от Неръждаема Стомана за Баня, Монтиране на стена,

BGN 14.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤ Е изработена от неръждаема стомана премиум-клас 304Конструкцията е устойчива на ежедневния надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. ❤ Подходяща за голяма ролка : Максимална дължина на хартия на ролка е 4,92 инча.Побира дори огромни ролки тоалетна хартия.Голяма дръжка от неръждаема стомана в края на стъпалата и предотвратява загубата на ролка тоалетна хартия. ❤ Лесен монтаж, идеален за баня, тоалетна и кухня. ❤ Монтаж без пробиване : По-здрав самоклеящийся материал, просто махнете отметката на филм с лепило тампон, и я залепете върху гладката повърхност на стената, след това натиснете за няколко секунди и изчакайте 24 часа. ❤ Паста, за да стана по-твърда, моля, уверете се, че стената е суха и чиста преди наклеиванием.Не се препоръчва за боядисана, обойных и неравни повърхности.Характеристики : Отличен за банята, гардероба и т. Служи като хавлиени консумативи, вместо на поставка за съхранение на ролки от хартия и пести място, лесно се използва, за да ролки, хартиени кърпи.Поставка за хартиени кърпи под шкафче като на предмети от бита ще ви помогне да организирате килера и плота и да не се претрупва им.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана марка 304, устойчиви на корозия Обща дължина : 5,3 инча, разстояние до стената : 3,07 дюйма1 бр. Помещение включва : 1 х стойка за тоалетна хартия (с разделителна ивица от 3 м), Без пробиване на Инсталирането : Може да се стик на всяка гладка повърхност, като керамични плочки.Без да се повреди се инсталира с помощта на лентата 3 метра Моля, кисне в продължение на не по-малко от 1 минута и нищо не сложи на рафта в рамките на 24 часа.Внимание : Самоклеящийся държач за тоалетна хартия не е подходящ за варовикови стени, лепене на тапети или оцветени стени.