ArtSocket Комплект от 4 покрива възглавница За Колеж, Туристическа Палатка, Реколта Тениска и значка Жажда за приключения и Скитащи, спално Бельо, Калъфки за дома, Декор?
  • New

ArtSocket Комплект от 4 покрива възглавница За Колеж, Туристическа Палатка, Реколта Тениска и значка Жажда за приключения

BGN 9.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Ретро наволочный калъф е Изработен от здрави и екологично чисти ленено материали.Дръж си Квадратна възглавница в чистота, като го защитава от надраскване и следи от пръсти.Декоративен калъф за възглавници, използван за възглавници с размери 18 х 18 инча (моля, обърнете внимание : поставяне в комплекта не са включени, а фигура нанесен само от едната страна). калъфка за възглавница от 4шт, лесно можете да съчетавате с вашия диван, кушеткой и другите възглавници.Мека и здрава, както в закрити помещения (хол, офис, една спалня и т.), така и на открито (тераса, колата и т. Бельо възглавница със скрит цип безопасно за машинно пране.Или пере на ръка.Точка Не е избелена.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Art Socket специализира в домашния декор.Нашите калъфки - това е по-скоро произведение на изкуството, отколкото обикновен предмет на домашен интериор.Ние следваме всеки един етап от процеса, като се започне с дизайна, качеството на печат, шивашки и опаковане, просто за да се уверите, че ще получите висококачествен продукт. Ретро наволочный калъф е Изработен от здрави и екологично чисти ленено материали.Дръж си Квадратна възглавница в чистота, като го защитава от надраскване и следи от пръсти.Декоративен калъф за възглавници, използван за възглавници с размери 18 х 18 инча (моля, обърнете внимание : поставяне в комплекта не са включени, а фигура нанесен само от едната страна). калъфка за възглавница от 4шт, лесно можете да съчетавате с вашия диван, кушеткой и другите възглавници.Мека и здрава, както в закрити помещения (хол, офис, една спалня и т.), така и на открито (тераса, колата и т. Бельо възглавница със скрит цип безопасно за машинно пране.Или пере на ръка.Точка Не е избелена.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Art Socket специализира в домашния декор.