4 фута Хелоуин Паяк, Реалистичен Космат Нажежен Паяк с Изменяющими Цвят led Крушки, Подпори за декорация Хелоуин, Страховито Гигантски Паяк, за Двора, партита На откр?
  • New

4 фута Хелоуин Паяк, Реалистичен Космат Нажежен Паяк с Изменяющими Цвят led Крушки, Подпори за декорация Хелоуин, Страховито

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТРАХОВИТО ГИГАНТСКИ паяк : Гигантски паяк на Хелоуин е подобен на този паяк, с пухкава тяло, лилави очи и сиво-бяла козина на гърба сиСлед разгръщане на паяка става все по-жив и свиреп.Най-готините паяк на светлината, използвай го, за да изплаши за Хелоуин!.Регулиране на крака на паяк : Метални крачета хэллоуинского паяк имат добра сгибаемостью и гъвкавост, лесно сгъване и съхранение. задайте паяк в сериозна поза, и той ще бъде добре да се захванат за мрежата, която ще оживи ужасни сцени Хелоуин.(Този размер е максималният размер, до който ще се разшири паяк).Непроменящи цвета на led светлини : В корпуса са вградени непроменящи цвета на led светлини, които правят паяк по-страховито през нощта!Това ще Хелоуин нощ и плаши любители на бонбони!.СТРАШЕН ДИЗАЙН : ОТ косматите паяци страшни на окото, което ги прави още по-жуткими.Голям паяк работи на батерии и се нуждае от 3 батерии тип АА. (Не е включен в комплекта).Една зловеща УКРАСА за Хелоуин : Зловещ паяк - определено класически декор за Хелоуин!Идеален за домашен декор за Хелоуин, къщи с духове, партита, предложения и т. Това ще създаде за вас ужасна атмосфера на Хелоуин, както никога преди!.Характеристики : Брой : 1 бр. Материал : пластмаса Цвят : черен, сребрист Размер на продукта : 125x107x10 см / 49,21x42,16x3,94 инча нето Тегло : 300 g / 0,66 килограм бруто Тегло : 305 g / 0,67 килограма Вид на батерията : 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени) Осъществяване Съдържание : 1 х паяк.