Kisangel Детски Лъжици 2 бр., Кухненски Извити Прибори за хранене за Котки, Лъжичка За Хранене на Деца, Директна Тренировка, Синьо Приспособление за Бебе, Силиконови Сам?
  • New

Kisangel Детски Лъжици 2 бр., Кухненски Извити Прибори за хранене за Котки, Лъжичка За Хранене на Деца, Директна Тренировка,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МУЛЬТЯШНАЯ ЛЪЖИЦА - идеален подарък за майка си, сигурен и значимДЕТСКА ТРЕНИРОВОЧНАЯ лъжица - той е удобен за хващане и лесен за използване.СУПОВАЯ ЛЪЖИЧКА За ДЕЦА - на Върха на лъжичка гъвкав, че не боли устата на бебето.ЗАЗУБРЕННАЯ ЛЪЖИЦА - на върха на лъжичка гъвкав, че не боли ротику на детето.Детска лъжичка за хранене-ярък цвят и изчистен дизайн, подобряват апетита и способността на детето самостоятелно да се прави разлика на цвят и да се хранят.Осъществяване списък 2 x лъжици Характеристики -Размер на опаковката : 18,00 X7,00 X5,00 см / 7,08 X2,75 X1,96 см - Перфектна суповая лъжица ориз, лъжица, специално приготвена за бебето. -Цвят : розов, син Материал от хранително-силикон и полипропилен, безопасен, на майката се чувстват по-спокойни и уверени. -Материал : ПОЛИПРОПИЛЕН, силикон -Ярък цвят и изчистен дизайн, може да повиши апетита на детето и способността да се прави разлика на цвят и сами да се хранят. -Ергономичен дизайн, удобен за хващане, вашето дете ще се радвате. -На върха на лъжичка гъвкав, че не боли ротику на детето.Описание на продукта Детска лъжичка за хранене - това е един прекрасен подарък, който ще повиши апетита на вашето дете.зъбни лъжица - най-добрият избор за вашето дете.Мультяшная лъжичка може да се използва за приготвянето на супа, лекарства, ориз, десерти и така нататък.Суповая лъжичка за децата на Този предмет представлява детска лъжичка, произведени от висококачествен и траен материал.