Електрически молокоотсос Hands Free - Носене молокоотсос, мощно засмукване, запечатани дизайн. Преносими Електрически Молокоотсосы 3 Режима и 12 нива с фланец 2 размера, ?
  • New

Електрически молокоотсос Hands Free - Носене молокоотсос, мощно засмукване, запечатани дизайн. Преносими Електрически Молокоотсосы

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Удобен и портативен дизайн : Носене молокоотсос iimcko позволява изрази мляко по всяко време и на всяко място, освобождавайки ръцете си и което го прави идеален за работещите майки и пътувания Батерията с голям капацитет 1200 mah е различна дълготрайност, при пълно зареждане може да се помпа до 3-5 пъти.В него могат да се поберат до 6,09 унция / 180 мл мляко. 3 режима и 12 нива на контролирани мощно засмукване : молокоотсосы iimcko имитират честотата на смучене на бебето, за да се стимулира притока на мляко, молокоотсос има три режима : автоматичен, сцеживающий и масаж, както и 12 регулируеми нива на засмукване, които ще ви помогнат да настроите процес сцеживания.Компактен дизайн със защита от течове : Молокоотсос оборудван за хидроизолацията, наставка с двойно уплътнение и конструкция със защита от обратен поток за предотвратяване на изтичане на мляко и осигуряване на хигиена.Дизайн по-лесен и компактен на двигателя може да помогне на майките, които трябва да кърмят, за намаляване на натоварването при кърмене на обществени места с по-голяма неприкосновеността на личния живот.Безопасен материал и лесно почистване : Носене молокоотсос iimcko Hands-Free е изработен от хранително-силикон и не съдържа BPA, което гарантира безопасността на кърма и липсата на каквато и да било потенциално вредни химикали.Също така е лесно за почистване и поддържане, всички детайли отсоединяются за удобство на почистване.Ниско ниво на шум : при ниво на звука по-малко от 40 db молокоотсос не ще алармата на сън на вашето бебе. функция памет и автоматично изключване след 20 минути.