LycoGear Custom Fit Държач за смартфон Tesla 3/Y с вентиляционным дупка за всички iPhone 14 13 серия Max Pro Plus/Galaxy S23 S21 S22 Ultra и всички други телефони с Android, за Tesla Model 3 III и Model Y (-2023)
  • New

LycoGear Custom Fit Държач за смартфон Tesla 3/Y с вентиляционным дупка за всички iPhone 14 13 серия Max Pro Plus/Galaxy S23

BGN 47.75

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Маркова ново от Lyco Gear Индивидуална за кацане, за Tesla Model 3/Y : Притежателя на телефона Tesla е проектиран така, че да отговарят на вентиляционному дупката на променлив ток.Може да се монтира и се заключва във всяко положение на отдушник Tesla Model 3 Model Y. Идеална за засаждане без никакво лепило.Дървена панел на арматурното табло не е повредена. Свободното въртене на 360 ° : Механизъм на наредба панта, ви позволява да вземете по-удобен зрителен ъгъл за вашия мобилен телефон, за навигация, за разговори и зареждане, както и здраво, за да запази устройството на място по време на шофиране. (Не работят по време на шофиране, моля, обърнете повече внимание на безопасността на движението по пътищата).Универсална съвместимост : Това е планина за телефон Tesla Model 3/Y подходящ за всички смартфони, дори и с по-дебел корпус (≤ 14 мм), съвместим с i Phone 14 13 12 pro max/ 11 pro max, Galaxy S23 S21 S22 Ultra Обръщане и други.Гаранция на производство - една година. ** НЕ е съвместим с устройството POP SOCKET) **. Специално подбрано планина за отдушник модели 3/Y. Специално подбрано планина за отдушник модели 3/Y. Клиент Lycogear, подходящи за suv Tesla Model 3 Model Y с монтиране на вентилационни отвори на таблото с прикрепен за смартфон, съвместимо с аксесоари Tesla Model 3 Model Y 2016-2023 ** НЕ е съвместим с устройството POP SOCKET) **.