Cabilock 5 бр. Стоманени Съдове Голяма Мишо-Тайландски Лъжица, Детски Кръгли Лъжици ориз, Ramen, Домашно приготвена Супа, Многофункционална Маса Супа, Десерт за Сервиране ?
  • New

Cabilock 5 бр. Стоманени Съдове Голяма Мишо-Тайландски Лъжица, Детски Кръгли Лъжици ориз, Ramen, Домашно приготвена Супа,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СРЕБЪРНИ прибори за лъжици - Широко приложение, лъжица от неръждаема стомана, широко използвани у дома, в кафенето, ресторанта, хотела, магазина десертиМНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЛЪЖИЦА ЗА ДОМА - Дизайн лъжици проста, но много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.СУПЕНА ЛЪЖИЦА - Проста по стил лъжица има обикновен външен вид и цвят, така че може да се използва за различни поводи : у дома, в страната и в ресторанта.ЛЪЖИЦА ЗА КОКТЕЙЛИ - Луксозно изработка и уникален дизайн - това не е просто съдове за готвене, но и е вид луксозна обстановка.СУПОВАЯ ЛЪЖИЦА - Гладка лъжица е много лесно и удобно да се мият, по него не остава мръсотия, и тя ще ви дълго време.Осъществяване Списък 5 бр. х 1 х Лъжица от неръждаема стомана Характеристики -Преносима и лека по тегло, лесно и удобно носене, а л. е с гладка повърхност, приятна на допир, много удобен за използване, както и лъжици за сол. -Лъжица изработени от безопасен материал, който не боящегося износване при висока температура и неравностите на флексия или деформация на трапезно сребро -Гладка лъжица е много лесно и удобно се измие, тя не оставя следи и може дълго да ви служи дегустационной лъжица. -Материал : меню с коктейли лъжица от неръждаема стомана-Размер : 16,00 X6,00 X3,00 см / 6,29 X2,36 X1 Метална лъжичка десерт. -Изключителна изработка и уникален дизайн - това не е просто прибори, но и нещо като изискано бижу супена лъжица. -Цвят : Кръгла лъжичка -добър Материал, качество на изработката, коварен, лъжица не е лесно да се носи, и той дава на хората с отлично чувство за използване на лъжичка за разбъркване.Информация за стоки, Настолна лъжица за дома Тази суповая лъжичка, изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана, може да служи дълго време.лъжици за сол-Тя е с гладка повърхност и оригиналната форма, която осигурява нейната популярност и практичност.