Homoyoyo Автомобили Парцал Автомобили Парцал Автомобили Парцал Мебели за дома Килим Метла 1БР Практически Четка За Почистване на Дръжката на Четка За Почистване на Ди?
  • New

Homoyoyo Автомобили Парцал Автомобили Парцал Автомобили Парцал Мебели за дома Килим Метла 1БР Практически Четка За Почистване

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Той е изработен от висококачествени материали и може да ви служи дълго време много подходящ за почистване на дрехи, легла, мебели, кола, диванной на метла.Тя може да се използва като четки за обработка на дървесина, каминных зъби и клавиатури.Изработени удобна дръжка, която удобно се държат.Тази четка позволява лесно почистване на най-малките частици прах, пясък i. Той е изработен от висококачествени материали и може да ви служи дълго време. много подходящ за почистване на дрехи, легла, мебели, кола, диванной на метла.Тя може да се използва като четки за обработка на дървесина, каминных зъби и клавиатури.Изработени удобна дръжка, която удобно се държат.Тази четка позволява лесно почистване на най-малките частици прах, пясък i. Описание на Четината компактни и плътни, с тях не се разпада ворсинка при използване на трайна.Повърхността дръжка гладка, и много удобен за хващане.Той има широк спектър на приложение и може да се използва за легло, мека мебел, автомобили, нощни тумбочек и на други места.много практично, може да отговори на вашите различни нужди.Характеристики - Цвят : Кафяво.- Материал : Изкуствен,.- Размер : около 36,80 X9,00 X2,70 см./ 14,46 X3,54 X1,06 инча.- изработен е от висококачествени материали и може да ви служи дълго време.- много подходящ за почистване на дрехи, легла, мебели, кола, диванной метли.- Тя може да се използва като четки за обработка на дървесина, каминных зъби и клавиатури.- Изработени удобна дръжка, която удобно се държат.- Тази четка позволява лесно почистване на най-малките частици прах, пясък i. Предпоставка включва 1 х четка.