Дамски шапки с реверсивным печат-два цвята Копринени Сатен, шапки за всички типове коса-Двупластова сатен шапка - 1 бр. (Лилаво-сива)
  • New

Дамски шапки с реверсивным печат-два цвята Копринени Сатен, шапки за всички типове коса-Двупластова сатен шапка - 1 бр. (Лилаво-сива)

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅【Не вади от шапката през цялата нощ】 - Качествен сатен, шапки за къдрава коса страхотноНа допир е доста дебел и двустранен.Ако имате стегнат косата, независимо от дължината, те ще бъдат защитени.Дамски барети ще прилепва плътно цялата нощ.Цвят на абсолютно прекрасни. ✅【По-добре защитете косата си】 - Ще се радвате на тази копринена шапка за сън.Коприна шапката голям размер и удобна.А шапчица за коса ще е удобно да седне имате на главата си.Ако имате голяма глава и дълга къдрава коса.Тази шапка за сън защитава косата по време на сън.Ако търсите начини за да се сведе до минимум щети, причинени от entanglements на косата по време на сън, тази сатен спална шапчица, ще стане добър избор. ✅【 Намаляване на загубата на коса】- сатен спална шапчица-капор може да намали загубата на коса.Капачка за сън е много удобно по време на сън и поддържа косата непокътнати.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че косата ще остане на възглавницата си. ✅【Голям размер и удобна дишане】 - Да се сложи всичко на косата, можете да ги връзвам в хлабав възел, носят сатенени чепчики, а след това разтърси косата си, за да отслаби възел и да позволите на косата си свободно да се разпадне отвътре чепчиков.Дамски сатен шапката добре пази през нощта. ✅【Мека сатен вътрешна двойна подплата】- Дамски сатен шапката е такава мека вътрешна подплата и предпазва от триене по време на сън.Спален чепчик не се плъзга с главата си, и няма да имате никакви гънки или бръчки на челото, както и с други чепчиками за коса. ✅【Не вади от шапката през цялата нощ】 - Качествен сатен, шапки за къдрава коса страхотно.На допир е доста дебел и двустранен.Ако имате стегнат косата, независимо от дължината, те ще бъдат защитени.Дамски барети ще прилепва плътно цялата нощ.Цвят на абсолютно прекрасни. ✅【По-добре защитете косата си】 - Ще се радвате на тази копринена шапка за сън.Коприна шапката голям размер и удобна.А шапчица за коса ще е удобно да седне имате на главата си.Ако имате голяма глава и дълга къдрава коса.Тази шапка за сън защитава косата по време на сън.Ако търсите начини за да се сведе до минимум щети, причинени от entanglements на косата по време на сън, тази сатен спална шапчица, ще стане добър избор. ✅【 Намаляване на загубата на коса】- сатен спална шапчица-капор може да намали загубата на коса.Капачка за сън е много удобно по време на сън и поддържа косата непокътнати.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че косата ще остане на възглавницата си.