Титуляр ULDIGI Дъгата Висулка Въже Телефонна Верига Мобилен Телефон Нежни Мъниста Чар Творчески Cartoony Аксесоар Прости Аксесоари Плодове Kawai Дантела Окачен Полимерна ?
  • New

Титуляр ULDIGI Дъгата Висулка Въже Телефонна Верига Мобилен Телефон Нежни Мъниста Чар Творчески Cartoony Аксесоар Прости

BGN 34.68

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Жена гривна от мъниста - можете да го използвате като украса на собствените си ръце за чанта, ключодържател, лек и практичноГРИВНА от мъниста и перли - това е практичен каишка за мобилен телефон, изработен от полимерна глина.Въжета за ключове-те могат да украсят вашата чанта и да я направи по-модерен и красив. окачване за мобилни телефони- - можете да Ги даряват на приятели и близки, като подарък за Коледа, рожден ден, годишнина или Ден на Свети Валентин.ДАНТЕЛА от ПОЛИМЕРНА ГЛИНА - Ти си заслужава да го има.Осъществяване на Списък 1 х Верижка за мобилен телефон Характеристики -Размер : Около 20,00 X1,00 X0,60 см / 7,86 X0,39 X0,24 инча Въжета за телефон. -Материал : верига за телефон от полимерна глина. -Цвят : Както е показано на телефонни вериги. - Отлични аксесоари за САМ или подмяна на стари и счупени веригите, за да даде телефона си с нов вид каишка за телефон. - Въже може да се монтира на калъф за мобилен телефон, лесна за използване и има добри ефекти. - Изискани и стилни веригата за мобилни телефони могат да ви добро визуално усещане за каишка за мобилен телефон. - Стилен, лек външен вид на веригата може да изиграе добра декоративна роля на съвсем малък от полимерна глина за вашата чанта и телефони. - Изящна изработка предлага изискани детайли и външен вид, който е декоративен и творчески притежател на верига от полимерна глина.Информация за стоки, Верижка за мобилен телефон продуктът представлява декоративна подвесную верига за мобилен телефон, направени със собствените си ръце от висококачествен материал за употреба.каишка от цветни мъниста Може да служи като заместител на противоотерянных вериги за мобилен телефон, които трудно изчезват и се деформира.Въжета за окачване на телефона Ви харесва този стил, той може да направи вашият мобилен телефон уникален и красив.