Рамка на легло BOFENG Twin Size с винтажным дървен таблата Farm легло, Рамки на легла на метална платформа за тежки условия на работа, Пружинен блок не се изисква Здрава осно?
  • New

Рамка на легло BOFENG Twin Size с винтажным дървен таблата Farm легло, Рамки на легла на метална платформа за тежки условия

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Перфектен размер и достатъчно тегло】 Размерът на рамката единично легло : 77,95 "x 39,76" x 34,84" (дължина x ширина x височина) тегло : 52,69 паундаМатрак в комплекта не е включена. 【Здрава опора】Таблата и легло степенка легла са изработени от висококачествени стоманени тръби с ширина 1.Заредете стоманени ламели предотвратяват увисването, трайни и не скърцат, а също така може да осигури на матрака носещата способност на 800 паунда. 【Класически и елегантен】 ултра-висококачествен MDF, P2, здрав, водоустойчив и устойчив на надраскване.Този рамка на легло в ретро стил изглежда класически и елегантен и лесно да го вземете към стаята си.Това е бърз начин за ъпгрейд на вашата спалня. 【Лекотата на монтажа】Инструкции за монтаж са много ясни и разбираеми, а всеки детайл е снабдена с ясен етикет.Всичко е включено в комплекта и без допълнителни инструменти не се изисква.Моля, следвайте инструкциите за сглобяване. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Марка BOFENG дава гаранция 12 месеца и безплатни резервни части.Ако имате някакви проблеми с рамката на леглото си, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. ✔Време - най-добрият учител : BOFENG - професионален производител на мебели за дома, основана през 1994 година. С над 20-годишен опит дълбоко подобрение в индустрията, ние имаме развити технически екип, и ние никога няма да спре да разследва и да се развива, да предоставят на всяко семейство най-висококачествени продукти. ✔ Водещ, професионален производител на мебели за дома : е специализирана в производството на метални рамки за легла, закачалки за дрехи, топъл кърпи, маси и други серии от продукти, с цялостна система за управление на качеството, строг контрол на всеки детайл, от производството до опаковането, до проектиране на висококачествени целеви продукти.