Седалките-мида за мобилни телефони, Съвместими с калъф Xiaomi 13 Lite, Защитен калъф-портфейл, Защитен калъф от изкуствена кожа с магнитна тока, Калъф за телефон със слот ?
  • New

Седалките-мида за мобилни телефони, Съвместими с калъф Xiaomi 13 Lite, Защитен калъф-портфейл, Защитен калъф от изкуствена

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Калъфи за мобилни телефони с панти капак, калъф-портфейла Съвместим с калъф-чантата Xiaomi 13 Lite, не е съвместима с други устройства. моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия своята практика, преди да купите. Функция чантата включва 2 слота за карти, отделение за карти и скоби за водене на бележки, което позволява да носите със себе си дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност, функция стойка удобен за гледане на филми на удобно място, системата автоматично магнитно затваряне. Точни деколтета предоставят пълен достъп до пристанища, както чувствителни капаци бутони ви позволяват бързо да кликват.Висококачествен и устойчив на удари калъф осигурява по-добра защита.Вграден магнит за надеждно затваряне осигурява сигурността на вашите неща. Ретро екранът на телефона са заключени, възвратна клапа от изкуствена кожа с мека вътрешна обвивка от TPU, осигурява цялостна защита на корпуса и екрана на телефона.Това е толкова хубаво, както и усещане за комфорт върху кожата.Защитен от пръски материал, защита от отпечатъци защита от надраскване.Калъфи за мобилни телефони с панти капак, калъф-портфейл, особености : 1. За Xiaomi 13 Lite, защитен калъф с панти капак.It същата приятна на допир, както и на масата.Защитен от пръски материал, защита от отпечатъци защита от надраскване. Вътрешната обвивка е направена от висококачествен полиуретан и TPU, дизайн кожа своята практика с панти капак и отделение за карти памет може да се превърне в поставка за подкрепа. Автоматично поглощаемая магнитна система за затваряне. Пълна защита " покрива всички ъгли и ще осигури достатъчна защита за вашия мобилен телефон. Положение без помощта на ръцете.Здрава скоба осигурява няколко ъгли на видимост, за да изберете най-удобният начин. Пакет отделения за карти.Какво е включено в комплекта : 1 водоустойчив калъф.