Безжични Машинки за Подстригване Комплект Фризьорски салон за Домашно Подстригване Професионален Метален Комплект от 16 Части с Трайна Батерия и Супер Тих мотор В?
  • New

Безжични Машинки за Подстригване Комплект Фризьорски салон за Домашно Подстригване Професионален Метален Комплект от 16 Части

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

; Изцяло метална професионални машинки за стригане home kit : ; Този комплект съдържа професионални и качествени машинки за подстригване за използване в дома или дори в магазина!Подходящи за всичко, което ви е необходимо за една успешна подстригване на коса в домашни условияНезависимо от това, стригете ли косата си вкъщи или сте професионален бръснар, е с високо качество може да отговори на вашите нужди. ; Безшумен и мощен двигател : Оборудван с висока производителност двигател E-200, което прави ножици по-бързи и по-ефективни при поддържането на ниско ниво на шум. набор от 16 теми : ; Съдържа всичко необходимо за подстригване на коса, включително и на пътен калъф за съхранение. ; Удобен безжичен дизайн и LCD дигитален дисплей: Не е нужно да се притеснявате за намиране на контакт, използвайте безжична, за да можете да направите прическа от всяко място!По този начин, на LCD дисплея ще се покаже на останалите такса, напомня ви за необходимостта от навременна презареждане. ; Капацитет на батерията : Вградена акумулаторна висококачествен и безопасен литиево-йонна батерия с капацитет 2000 mah позволява да зареждам пишеща машина за подстригване на коса в продължение на 3 часа, като предоставя до 120 минути за работа, 100-процентното удовлетворение или връщане на вашите пари (30 дни). ✅ Изцяло метална професионални машинки за стригане home kit : Този комплект съдържа професионални и качествени машинки за подстригване за използване в дома или дори в магазина!Подходящи за всичко, което ви е необходимо за една успешна подстригване на коса в домашни условия.Независимо от това, стригете ли косата си вкъщи или сте професионален бръснар, е с високо качество може да отговори на вашите нужди. ✅ Безшумен и мощен двигател : оборудван с висока производителност двигател E-200, което прави машинки за подстригване на коса по-бързи и по-ефективни при поддържането на ниско ниво на шум.