INOOMP 1 бр. Эспандеры за Гимнастика за Разтягане, Еластичен Ремък За Разтягане на Краката, Еластична Лента, Растяжитель, Еластичен Колан, Кремена Лента, Синьо Фитнес Р?
  • New

INOOMP 1 бр. Эспандеры за Гимнастика за Разтягане, Еластичен Ремък За Разтягане на Краката, Еластична Лента, Растяжитель,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

polyesterБАНДАЖИ за КРАКАТА, ЗА СТРИИ - Опитайте някои от нашите препоръчва на стрии.Ако сте начинаещ, опитайте се да се овладее и да подобрите гъвкавостта чрез тези пози.Еластичен колан за йога - е изработен от висококачествен материал и ще ви дълги години. носилка за колана за краката.ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА - тя също е направена без съдържание на вредни вещества, така че не е нужно да се притеснявате за проблеми със здравето.ВРАТАТА на ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА - Ако професионална балерина или се занимавате с йога у дома, тази лента ще бъде най-добрият вариант за вас.FOOT БАНДАЖ - гъвкава рамка, която лентата, здрава и растяжимая.БАНДАЖИ за КРАКАТА, ЗА СТРИИ - Опитайте някои от нашите препоръчва на стрии.Ако сте начинаещ, опитайте се да се овладее и да подобрите гъвкавостта чрез тези пози.Еластичен колан за йога - е изработен от висококачествен материал и ще ви дълги години. носилка за колана за краката.ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА - тя също е направена без съдържание на вредни вещества, така че не е нужно да се притеснявате за проблеми със здравето.ВРАТАТА на ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА - Ако професионална балерина или се занимавате с йога у дома, тази лента ще бъде най-добрият вариант за вас.FOOT БАНДАЖ - гъвкава рамка, която лентата, здрава и растяжимая.Пратката включва 1 х каишка Характеристики -Материал : Полиестер-Ластични ленти от смесени-памук. -Размер : 300x3,8x1 см упражнения за разтягане. -Цвят : Синя еластична лента за краката. -Този обръч помага, когато тренирате в балета на гъвкавост. -Ако вие сте професионална балерина или се занимавате с йога у дома, тази превръзка ще бъде най-добрият вариант за вас. -Здрава и растяжимый винт за входовете на крака. -Той е изработен от висококачествен материал и ще е добре да ви служи в продължение на много години при тренировки на огъване. -Той също е изработен без съдържание на вредни вещества, така че не е нужно да се притеснявате за проблеми със здравето, свързани с фитнес гумени ленти на съпротива.