AMSXNOO Женски Манекен във формата на Рокля, Модел с Регулируема височина, която Показва Торс с Метална Квадратна Стойка, Многоцелеви Манекен за рокли, на Бижута, на Об?
  • New

AMSXNOO Женски Манекен във формата на Рокля, Модел с Регулируема височина, която Показва Торс с Метална Квадратна Стойка,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДАМСКИ МОДЕЛ : Горната част на тялото представлява тяло от фибростъкло, обтянутое лен, за разнообразни дрехиЕргономичен корпус, лесно се облича и да стреля, без да уврежда дрехите, можете да демонстрира своята дрехи под различни ъгли.МАНЕКЕН в цял РЪСТ : можете да го използвате за показване на вашите стоки на витрини, щандове, на много нива витрините на магазините или на пода.Отличен за пуловери, тениски, саката, рокли, блузи, дънки, колиета, бижута и още много други.РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА : Височина на манекена може да се регулира в рамките на 120-210 виж По тялото са на разположение на отворите за закрепване от ABS-пластмаса, подходящи за различни нужди в избора на поли или панталони, който може да докаже съответствието си рокля, след като обувки.Размери : Шивачка показва бюст модели, рамо : 36 см/14,17 инча, дебелина на гърдите : 81 см/31,89 инча, талия : 62 cm /24,41 инча, ханш : 85 см /33,46 инча; Дължина модели 75 см / 29,53 инча.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Шивашки манекени може да бъде изпълнена за броени минути, без никакви инструменти.Да ви е удобно преместване на сляпо, така че да се поберат там, където трябва.Ако той се боядиса, можете да избършете с влажна кърпа, която е лесна за почистване. Може да се използва като декоративен модел за фестивали 2. Стандартна крива модел на човешкото тяло. красив външен вид 3. Декорирайте стаята си и се пригответе рокля за следващия деньу4. Може да се използва като триизмерен закачалки за да покажете вашия костюма5. Метална основа, галванична обработка на повърхността на метала, водоустойчив, антикорозионна, срещу пръстови отпечатъци Заглавие : Регулируема шевни манекенматериал : лен + метална поставка Размер на метални основи : 33x40 см, Регулиране на височината : 120-210 см Тегло : 7 кгРазмер на продукта : Широчина на раменете : 36 смбюст : 81 см талия : 62 см.