Паун Цвете Постелки За Баня Красива Птица Божур Цветни Растения Природа Фланелевый Замшевый Нескользящий Подложка За Баня, Кухненски Врата Килим за Преминаване н?
  • New

Паун Цвете Постелки За Баня Красива Птица Божур Цветни Растения Природа Фланелевый Замшевый Нескользящий Подложка За Баня,

BGN 6.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер : 17,71x29,52 инча /45x75 виж е Изработен от мека кърпа с плъзгане гумена облицовка на задната част е покрита точки, които трудно издържат и потрескатьсяМашинно пране за удобство, грижа.Проектирана по такъв начин, че да се бързо да абсорбира вода.Велурени стелки - това е удобен мат с акцент преди мивки, душ кабини, кухни, бани.Този елегантен подложка за баня е популярна фигура, която може да се комбинира с всички съществуващи домашен интериор.Внесени дигитален принтер, технология термопереноса, ярки цветове, ясни мотиви, липсата на оцветители, нанасящи вреда на здравето на вашето семейство.Търсене в нашия магазин ви дава възможност да получите повече стилове и модели, за да ви предостави повече възможности за избор. Материал : фланелевое дъното Материал : нескользящее дъно Размер : 45 см x 75 см (17,71x29,52 инча) 3. Избор противоскользящих материали в съчетание с напреднала технология за печат, чист и ярък цвят, водата не избледнява. Меко и комфортно на допир, с удължено време на ползване на 5. Противоскользящий. Креативен подложка за пода с принтом на закрито/открито, мат хол, кухня, баня, спалня, антре, детска стая и т., на Помещение включва : подложка от 1 предмет (всички аксесоари в комплекта не са включени) Съвети : поради разлика в резолюция на дисплея, светлина и ъгъл на снимане ще съществува незначителна разлика в цвета.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, благодаря ви (всички измервания са в cm и, моля, обърнете внимание на 1 инч = 2,54 см).