Healeved 1 бр. Дървени Шейная Възглавница от Пиле Крылышка, Pillow-Възглавница за врата, въздушна Възглавница за Легло, Възглавница за шията, Ергономична Възглавница за Ши?
  • New

Healeved 1 бр. Дървени Шейная Възглавница от Пиле Крылышка, Pillow-Възглавница за врата, въздушна Възглавница за Легло, Възглавница

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Възглавница за вытяжения врата : Целият външен вид на продукта е проста и е щедърПоролоновая облегалка : главата и шията ще се чувстват много комфортно при използването на този продукт.Винт за гърба : Специално проектиран, за да обърнем главата си в съответствие с вашата форма, поддържат врата, допринася за правилно стойката и естествения сън, облекчава болки в шията и гърба.Възглавница за врата в леглото : Дизайн на научното моделиране, тази възглавница може да ви помогне да заспите.Възглавница за врата : Различни ергономичен дизайн, позволяващ да се избегне изцеждане на ръка.Осъществяване на списък 1 х възглавница Характеристики -Размер : Около 24,00 X11,00 X10,00 см. / 9,43 X4,32 X3 дървени възглавници за сън. -Материал : възглавница за релаксация на шийката на матката от пиле крылышка -Споделете с приятелите и семейството си, тъй като това е практически възглавница за шийката на матката, ергономична възглавница за шийката на матката. -Изящна изработка осигурява дълъг срок на експлоатация и са удобни за използване на възглавници за шийката на матката. -Специално разработена възглавница за главата с останалите отговаря на формата на главата, поддържа врата, допринася за правилно стойката и естествено навици за сън, облекчава болки в шията и гърба. Възглавница за сън. -Тази възглавница може да намали натиска върху межпозвоночный диск и ставите и дори да даде почивка на долната част на гърба, колене, икрам, стъпките на ортопедични възглавници. Възглавница изработена от естествен материал, който облегает тялото си, и не съдържа неприятна творческа дървена възглавница. -Цвят : Кафе Здравословна възглавница за спане Информация за стоки Възглавница за подкрепа на долната част на гърба на избор за себе си.Дървена стойка за врата Идеалната възглавница за корекция на шийния отдел на гръбначния стълб, и ще ви комфортно да спи.