Ollivage Led въжени светлини Външен Струнен лампа на батерии с дистанционно управление, 8 Режими, променящия Цвят, Водоустойчива led лента, страхотна лампа 40 фута за Колед?
  • New

Ollivage Led въжени светлини Външен Струнен лампа на батерии с дистанционно управление, 8 Режими, променящия Цвят, Водоустойчива

BGN 8.83

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀ Многоцветни висящи лампи - въженият лампа с дължина 40 метра, на 120 светодиода е оборудван с 8 режима на осветление и 10 нива на яркостМоже да се извиват в различни форми и не е нужно да се притеснявате за сет струнни фенери възел, му е лесно да се рециклират при следващото използване.Създаване на идеална атмосфера за партита с барбекю, къмпинг и сватби. ☛ Дистанционно управление е от решаващо значение - натиснете бутона на таймера, за да зададете автоматично включване на осветяването на въжето за 6 часа и изключване на 18 часа всеки ден. ☂ Водоустойчива лампа с въжето за употреба на открито-Ние използваме прозрачни тръби за защита на чупливи гирлянди от медна тел, плюс водоустойчив корпус за батерията, IP44, лампа за въжето IP67 и издържа на обикновените пръскане на вода за външно използване, също така е идеалният избор за украса на помещения. ? Въженият лампа на батерии -led въженият лампата се захранва от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), така че той е преносим и може да бъде инсталирана навсякъде за декорация на интериора и създаване на атмосфера и не се чупи при непрекъснато осветление. ✉ Гаранция за качество е 12 месеца - Ние покриваме разходите си чрез 12 месеца след датата на покупка, ние решаваме всички проблеми, свързани с качеството, чрез ЗАМЯНА или пълно възстановяване. пишете ни директно през вашата поръчка, когато имате някакви въпроси.Ние обещаваме решаване на проблема в рамките на 12 часа.Натиснете бутона на ТАЙМЕРА, за да зададете автоматично включване на осветяването на въжето за 6 часа и изключване на 18 часа всеки ден.Разстояние на дистанционното управление е 16 метра.Този въжето лампа, за да е мека и може да бъде гъвкаво използвана за декорация на вашата спалня, хол, градински растения, двор, коридор, стълбище, вътрешен двор, коледната елха, прозорци, пътеки, ограда, тераси, ресторант, клубове, открит басейн, ресторант, бар и много други.