Angoily Поставка за Коледно, Метална Поставка за Коледно, Регулируем Държач за Коледната елха с Диаметър 1,9 см., Поставка за Коледно за изкуствени дървета (40 x 40 см), Пост?
  • New

Angoily Поставка за Коледно, Метална Поставка за Коледно, Регулируем Държач за Коледната елха с Диаметър 1,9 см., Поставка

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Произведен от висококачествен железен материал, издръжлив и не ще бъде лесно да се повреди - Поставка за изкуствена коледна елха може добре да се определи и постоянно да се постави на земята. - Той има добра стабилност и трайност, което е идеално за вашия изкуствена коледна елха. - Зелена поставка за коледната елха, която много добре ще пасне на вашата коледна дървото. - Поставка за коледно закрепени перка, тя е лесна за използване и ви спестява време и усилия. - Произведен от висококачествен железен материал, издръжлив и не ще бъде лесно да се повреди. - Поставка за изкуствена коледна елха може добре да се определи и постоянно да се постави на земята. - Той има добра стабилност и трайност, което е идеално за вашия изкуствена коледна елха. - Зелена поставка за коледната елха, която много добре ще пасне на вашата коледна дървото. - Поставка за коледно закрепени перка, тя е лесна за използване и ви спестява време и усилия.Характеристики - Цвят : Зелен.- Материал : Желязо.- Размер : 40x40x12,6 см. /15,72x15,72x4,95 инча.- Изработен от висококачествен железен материал, издръжлив и не ще бъде лесно да се повреди.- Поставка за изкуствена коледна елха може добре да се определи и постоянно да се постави на земята.- Тя разполага с добра стабилност и трайност, което е идеално за вашия изкуствени елхи.- Зелена поставка за коледната елха, която много добре ще пасне на вашата коледна дървото.- Поставка за коледно закрепени перка, тя е лесна за използване и ви спестява време и усилия.Пратката включва 1 поставка за коледно, Регулируем държач за коледната елха, поставка за коледно диаметър 1,9 см за изкуствени дървета (40x40 cm).