Дървен Календар за Обратно Броене на Рамадан, Украшение Ейд Мубарак, Обратно Броене До Подарък Празник Рамадан, Готино за Обратно Отброяване-за 30 Дни, Двореца
  • New

Дървен Календар за Обратно Броене на Рамадан, Украшение Ейд Мубарак, Обратно Броене До Подарък Празник Рамадан,

BGN 15.30

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Уникален дизайн 】 Разработен със сменяеми фигури, които могат да се използват за проследяване на благословенного месеца, едновременно създаване на вълнение преди празника ЕйдИма три стил по ваш избор, като например Светлини, Дворци и Венци. 【Превъзходно качество на】 Здрав, изработен от естествено дърво и внимателно изрежете, този довършителни материал е здрава дълги години. Висококачествен календар от топола елегантен, него не е лесно да се деформира. 【Монтаж лесен】 просто трябва Да поставите панел в основата и да се мотае номер кука на лентата, е лесно да се събере украшение календар за обратно броене на Рамадан без други инструменти. 【Широко приложение】 Този дървен календар Рамадан е изпълнен с изискан изработка.Ние можем да Го Използвате за декорация на Дома Ни, за което Нашата Стая Ретро аромат и Усещане за Свежест на Природата. 【Идеален подарък】 Този продукт е лесен за инсталиране и ще се превърне в идеален подарък за вашите деца, приятели, семейства и много, много други.Те ще бъдат Изненадани от Този Специален Подарък.Обратно броене - това е най-Вълнуващото нещо.Календар Рамадан Ви позволява да поздравят месец Рамадан, всеки ден да се променя циферблат дата. Календар Рамадан - идеалният подарък за децата, семейството и приятелите.Създаване на специални спомени за вашия Рамадане и празник Курбан-Байрам.Параметри : Размер на продукта : 20x15x1 смМатериал : внесени mdfвес 114 Граммсписок : 1 * Украшение с календар за обратно броене + (цифри 0-9) (По ваш избор има три стил, като фенерчета, дворци и венци) Забележка : 1. Възможни са незначителни разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвет2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

Product Size:
20x15x1cm
Material:
Imported Mdf
Weight 114 Grams:
List:
1* Countdown Calendar Ornament + (Numbers 0-9):
(There Are Three Styles For You To Choose, Such As Lanterns, Palaces And Wreaths):
Note:
1.There May Be Slight Differences Between The Picture And The Actual Color Of The Commodity. We Will Try Our Best To Show You The Exact Color:
2.Please Allow Slight Dimension Difference Due To Manual Measurement. :