Arupkeer Успехът Поражда Доверие Дървена Табела Селски Дървена Табела Табела С Положителни Цитат Декор на Стената Подвесная Знак за Дома Входна Врата, Входа на Веранд?
  • New

Arupkeer Успехът Поражда Доверие Дървена Табела Селски Дървена Табела Табела С Положителни Цитат Декор на Стената Подвесная

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀ * 【Мярка за размера на】 Този знак е с размери 16x16 см прибл Дебелината е 0,2 инча.Произведено в САЩ и се изпраща бързо.Тази дървена табела - декоративна, стилен и уникален подарък. ☀ Материал - Нашият Декор изрязани на лазер от дървен лист.Крайния продукт е по-малко изложени на корозия, отколкото го метален аналог.Трябва да се обърне внимание на влажност, ако искате да се използва на открито. ☀ Удобен дисплей - лесно се закача на предварително инсталирани пилообразные куки отзад или да публикувате на вашия любим мольберте или рафт.Освен това, те са леки и по-малко податливи на увреждане на стените или на рафтовете на магазините. ☀ Чудесен подарък за този знак идеално за декорация на винтажного фермерска къща, стая, отлично продукти за домашен интериор в провинциален стил.Това ще даде на вашия дом стилна обстановка.Табела с ретро интериор - добър подарък за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, коледна украса.Също е добър подарък или украса на housewarming. ☀ Качествено обслужване - Бързо сервизно обслужване.Подкрепа за настройките.Ако трябва да се коригира, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас!. ☀ * 【Мярка за размера на】 Този знак е с размери 16x16 см прибл .Дебелината е 0,2 инча.Произведено в САЩ и се изпраща бързо.Тази дървена табела - декоративна, стилен и уникален подарък. ☀ Материал - Нашият Декор изрязани на лазер от дървен лист.Крайния продукт е по-малко изложени на корозия, отколкото го метален аналог.Трябва да се обърне внимание на влажност, ако искате да се използва на открито. ☀ Удобен дисплей - лесно се закача на предварително инсталирани пилообразные куки отзад или да публикувате на вашия любим мольберте или рафт.Освен това, те са леки и по-малко податливи на увреждане на стените или на рафтовете на магазините.