Скоба от смола UKCOCO Тенис на Притежателя на мобилния телефон на Притежателя на таблета за Плот Поставка за лаптоп, за настолен Щранг Малка Охлаждаща Поставка За Тел?
  • New

Скоба от смола UKCOCO Тенис на Притежателя на мобилния телефон на Притежателя на таблета за Плот Поставка за лаптоп, за настолен

BGN 6.72

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАСТОЛНА поставка за телефон - Мултифункционален използване, подходящи за дома, офиса, ресторант, хотели и още много другиМИНИ-полимерна материал за защита на околната среда и продължителна употреба.Докинг станция за притежателя на телефона - пълна поддръжка, липса на страх от падане и удари, здрав материал.ЗАРЕЖДАНЕ - независимо дали сте вкъщи, в офиса или на път, това е вашият добър партньор.Кола - Може да се подарък на вашите приятели, семейство и работника или служителя. НАСТОЛНА поставка за телефон-Мултифункционален използване, подходящи за дома, офиса, ресторанта, хотела и много други.МИНИ-полимерна материал за защита на околната среда и продължителна употреба.Докинг станция за притежателя на телефона - пълна поддръжка, липса на страх от падане и удари, здрав материал.ЗАРЕЖДАНЕ - независимо дали сте вкъщи, в офиса или на път, това е вашият добър партньор.Кола-може да се подарък на вашите приятели, семейство и по-работник,. Пратката включва 1 x рафтове за съхранение Особености -Универсална настолна поставка за мобилни телефони и таблети, стелажи за съхранение на телефони. -Материал : Поставка за мобилен телефон във формата на животните от смола -Изработени от качествен материал, който може да се използва като стойка за таблети term bear. -Независимо дали вкъщи, в офиса или на път, това е вашият добър партньорски дело. -Цвят : Бяла поставка за мобилен телефон -Прекрасно мультяшное моделиране, но също така е подходящ и за декорация на работния плот, настолна поставка за телефон. -Очарователен външен вид, осигуряващ неговата популярност, най-добрият подарък на работния плот на вашите приятели. -Размер : 12,50 X8,00 X11,50 см / 4,91 X3,14 X4 на притежателя.Описание на продукта Настолна поставка за мобилен телефон и Това би бил най-добрият помощник за вас. стойка за мобилен телефон за масата Ние използваме висококачествено оборудване, така че може да се съхранява известно време.