S5 Преносим Мини DLP, 3D проектор 4K 5G WiFi Smart Android9.0 за Домашно кино на Full HD 1080P видео проектор (Цвят: нов S5)
  • New

S5 Преносим Мини DLP, 3D проектор 4K 5G WiFi Smart Android9.0 за Домашно кино на Full HD 1080P видео проектор (Цвят: нов

BGN 25.09

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поддържане и възпроизвеждане, по-ясни детайлиБезжична синхронизация на дисплея на вашия телефон с голям екран, проектора.Увеличете дълбочината и триизмерността на изображението, изображението ще стане по-релефни и впечатляващо.Проекторът може да се свърже лесно с аудиосистеме Bluetooth, и вашият телефон може да се свърже с проектор.По време на игра няма забавяне, което ви позволява с лекота и удоволствие ще се потопите в рая на кино или на света на играта.Поддържане и възпроизвеждане, по-ясни детайли.Безжична синхронизация на дисплея на вашия телефон с голям екран, проектора.Увеличете дълбочината и триизмерността на изображението, изображението ще стане по-релефни и впечатляващо.Проекторът може да се свърже лесно с аудиосистеме Bluetooth, и вашият телефон може да се свърже с проектор.По време на игра няма забавяне, което ви позволява с лекота и удоволствие ще се потопите в рая на кино или на света на играта. Висока резолюция, висока яркост : DLP WXGA DMD 1024*768 първоначалното разрешение, 900 ansi (около 4300 лумена), поддръжка за USB режима 1080 P4 K. Фокусиране на електрически двигател : Не е необходимо ръчно да се върти колелото на фокусиране, просто натиснете клавиша за фокусиране на дистанционното управление, бордови мотор за осигуряване на качество на изображението фокусиране. Функция за цифрово мащабиране : 99% проектор е необходимо разстояние за преместване, за да промените размера на изображението, нашия проектор S5 мащаб на данни от 0-100, не трябва да се движи на разстояние проектор, промяна на размера на изображение от малкия към по-голямо. Автоматично трапецеидальное нарушаване +- 40 градуса : проектор S5 с автоматична функция трапецеидального нарушаване +-40 градуса. поставете на всяко място за получаване на правилното изображение при гледане. Проектор S5 с внеосевой технология : проектор Horizontalplace може да проектира до 30 градуса, проектори, без внеосевой технологии са поставени на масата, половината от изображението се намира под масата.