Roszwtit есента врата на мат 30x17 инча, добре дошли, кучето на Хелоуин, подложка за влизане в помещение, на улицата, подложка за пода, нескользящие гумени подложки за деко?
  • New

Roszwtit есента врата на мат 30x17 инча, добре дошли, кучето на Хелоуин, подложка за влизане в помещение, на улицата, подложка

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Перфектен размер】 : Размер на този падането на килима е приблизително 30 x 17 x 0,3 инча, този нископрофилен есента врата на мат лесно се поставя под врататаНалична е нова технология на печат издържа на износване, и запазва ярки цветове в продължение на дълго време. 【Качествен материал】 : Този есенен добре дошли подложка е изработена от висококачествен лен.Повърхност за дрехи премахва голяма част от мръсотията и боклука, като поддържа пода чист и чист.Висококачествена нескользящая гумена основа предпазва смятие подложка и офсет. 【Лесно почистване】 : За лесно почистване пропылесосьте ръчно, подметите клонки или четката.За по-основно почистване само спрей от маркуч, използвайте влажна кърпа или гъба и мек почистващ препарат за премахване на замърсявания или на дворно боклук. 【Многофункционален】 : Нескользящий есенния добре дошли мат не само предпазва от влага, прах, мръсотия, но и поддържа чистота и комфорт в помещения на къщата, кухня, баня, спалня, вътрешен и външен вход.Това също е добър подарък за приятели и съседи. 【Полезни съвети】 : За предотвратяване на образуване на гънки на продукта по време на транспортирането ние използваме скручивающуюся опаковка.Нашата цел е да предоставят на купувачите 100% задоволителен опит за пазаруване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да ни потърсите чрез "контакти " продавачи".Подложка за вътрешно и външно входа е много практичен.Той може не само да украсят вашата врата, но и ще ви позволи да избършете мръсотията или дъжд с обувки, когато искате да влизате през вратата.