UTALIND 2 бр. Метална поставка за Чаши Вмъкнете Притежателя за Консервиране Бутилки Сменяеми Контейнер за Лодки RV Кола Камион Понтон Диван Маса Балон 3.31 Инча Вътрешна ?
  • New

UTALIND 2 бр. Метална поставка за Чаши Вмъкнете Притежателя за Консервиране Бутилки Сменяеми Контейнер за Лодки RV Кола Камион

BGN 8.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

В пакета се съдържа : 2 броя сребърни подстаканников(Моля, измерва се диаметърът предварително, преди да направят покупка).Информация за размер : Вътрешен диаметър : 8,4 см /балон 3.31 инча, външен диаметър : 10,7 см /4,21 инча, височина чаши : 5,5 cm /2,17 инча.Надеждно качество : поставка за Чаши, изработени от висококачествена неръждаема стомана с матова повърхност, която е различна здравина и устойчивост на корозия.Лесен монтаж и почистване : поставка за Чаши може лесно да се монтират без крепежни винтове, както и лесно за почистване благодарение на гладка повърхност.Широко приложение : поставка за Чаши може да се инсталира на дивана, на масата, софе, голф, арматурното табло, стола, облегалката на седалката, мебели и т., на Помещение включва : 2 бр. поставки за чаши.(Моля, измерва се диаметърът предварително, преди да направят покупка) Параметри : Материал : неръждаема стальвнутренний диаметър : 8,4 см/балон 3.Външен диаметър : 10,7 см / 4,21 инча.Височина чаши : 5,5 cm/2,17 инча.Цвят : сребрист Изработен от висококачествена неръждаема стомана с матова повърхност, която е различна здравина и устойчивост на корозия.Лесно се инсталира без крепежни винтове, както и лесно за почистване благодарение на гладка довършителни работи.Широко приложение : може да се инсталира на дивана, маса, софу, голф-кар, таблото, на стола, облегалката, мебели и т. Ако имате проблем с някакъв продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогнем да ги разрешите.

Material:
Stainless steel
Inner diameter:
8.4cm/3.31inch.
Outer diameter:
10.7cm/4.21inch.
Cup height:
5.5cm/2.17inch.
Color:
Silver
Made of high quality stainless steel with brushed surface, which is durable and rust-proof.:
It is easy to install without mounting screws, also easy to clean up with smooth finish.:
Wide application:
It can be installed in couch, table, sofa, golf cart, dashboard, chair, seatback, furniture, etc.:
If you encounter issues with any product, please do not hesitate to contact us, we will be happy to help you solve it. :