Нощни таблетка за медицински сестри Warrior с отделения за съхранение на материали CAREPLAN - Буфер за организация на кърменето неща - Буфер за медицински сестри с отделен?
  • New

Нощни таблетка за медицински сестри Warrior с отделения за съхранение на материали CAREPLAN - Буфер за организация на кърменето

BGN 9.94

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА КЛИНИЧНИ изпитвания – този перфектен таблет за студенти-медицински сестри има в пълен размер, но малко теглоНощни клипборда Warrior за медицински сестри, не е несравним като буфер за обмен на училището за медицински сестри и ще осигури спазването на изискванията на HIPAA благодарение на массивному вътрешното отделяне е с размер 2 инча за съхранение на информация за пациента!Добавете един от тези бележници за медицински сестри в чантата си (или мъкна!) днес!. ✅ ИДЕАЛЕН за БОЛНИЦАТА – в нашия клипборда RN достатъчно място за запис на документи за грижа за пациента.Този буфер за обмен "Дъска медицински сестри" като път с подходящ размер за болници, и този буфер "Наръчник медицинска сестра" ще организира вашите доклади и документи на пациента!. ? ВГРАДЕН ХРАНИЛИЩЕ включва отделение за доставки училище за медицински сестри - фенерче, маркер, ножици, писалки и моливи.Важна част от вашата доставки училище за медицински сестри е продукт, който предлага организиране на консумативи за медицински сестри и аксесоари за грижа.Предмети от първа необходимост за студенти-медицински сестри!. ? ИДЕАЛЕН подарък за вашата любима бъдещите медицински сестри.Подаръци за училище за медицински сестри - идеалният подарък за студенти-медицински сестри.Аксесоари за медицински сестри, за студенти-медицински сестри или LPN им позволяват да се постигне успех в трудна програма.Подаръци за студенти-медицински сестри напълно демонстрира своята привързаност към този подарък за студенти-медицински сестри. ? Нощно шкафче Warrior, изработена от здрави метални панти и трайни пластмасови защелкивающихся замъци, които издържат на многократно използване, ще се превърне в един от най-надеждните аксесоари за грижа.Размери представляват 9,84 "x 14,17" x 1,18. Този таблет за студенти-медицински сестри е изработен от здрава пластмаса с дебелина 2 мм, която не прогибается при писане.Уверени в отговор на повиквания При медицински сестри безброй административни задължения, изискващи отличната документация и организационни умения.Таблетка за медицински сестри Нощно Warrior с система за съхранение гарантира, че всички най-важни ресурси, материали и консумативи ще имате под ръка, когато и където ви е необходима.Тя осигурява солидна и стабилна повърхност за писане по време на кръга, а отгоре върху него са поставени важни справочни бележки, така че никога не трябва да се забъркваш с референтни карти.