LYSLDH 60x180cmLong Дакимакура Обнимающая Възглавници За Тялото Вътрешна Поставяне на Аниме Възглавници За Тялото, в Сърцевината на Бялата Възглавница Вътрешна Възглавни?
  • New

LYSLDH 60x180cmLong Дакимакура Обнимающая Възглавници За Тялото Вътрешна Поставяне на Аниме Възглавници За Тялото, в Сърцевината

BGN 286.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тънка стеганая плат разделя възглавницата на няколко части, осигуряване на балансирана подкрепа, по-пухкави, което ви дава комфорт, на който може да разчитатеНасладете се на лесна лукс и добър сън, здравословен и комфортен начин на живот.Можете директно да се пере ръчно или машинно измиване на,.Ако ядрото на възглавницата да не се променя в продължение на дълго време, в нея лесно се размножават бактерии и т., Което се отразява на съня.Тънка стеганая плат разделя възглавницата на няколко възглавници. балансирана подкрепа, по-пухкави, дава ви комфорт, на който може да разчитате.Насладете се на лесна лукс и добър сън, здравословен и комфортен начин на живот.Можете директно да се пере ръчно или машинно измиване на,.Ако ядрото на възглавницата да не се променя в продължение на дълго време, лесно се размножават бактерии и т., които влияят на сън,. Тънка стеганая плат разделя възглавницата на няколко части. възглавница, балансирана подкрепа, по-пухкави, което ви дава комфорт, на който може да се разчита, Насладете се на лесна лукс и добър сън, здравословен и комфортен начин на живот, може да се пере директно ръчно или в машина, Ако сърцевината възглавници дълго време не се промени, лесно да се размножават бактерии и т., които влияят на съня, Размер : 60x180 см. комплектът включва : 1 бр. калъфка Забележки : Всички са ръчно изработени и възможно отклонение е 2-3 виж поради яркостта на светлината действителния цвят между изображения ще бъдат леко да варира между изображения.Насладете се на лесна лукс и добър сън, здравословен и комфортен начин на живот.