Набор от прозрачни Гумени печати Inkadinkado Flamingo Fun в Разглобено формата за направата на картички и scrapbooking, 8 бр.
  • New

Набор от прозрачни Гумени печати Inkadinkado Flamingo Fun в Разглобено формата за направата на картички и scrapbooking, 8

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

комплект от 8 прозрачни гумени печати включва в себе си (2) фламинго, (1) три плажни къщички за обличане, (1) раци (1) пясъчен долар, (1) палма, (1) морската звезда и (1) печат на "Животът на плажа"Тези прозрачни гумени печати ви позволяват лесно да подредите и натиснете вашия печат точно там, където вие искате.Тези печати с плажна тематика са идеални за scrapbooking, изработка на картички и лесни детски работи!.Прикрепете прозрачни гумени печати за акриловому блок за релеф, за да е удобен за хващане. Размер на листа за печати 4 "x 9,5". В комплект от 8 прозрачни гумени печати идват (2) фламинго, (1) три плажни къщички за обличане, (1) раци, (1) пясъчен долар, (1) палма (1) морската звезда и (1) печат на "Животът на плажа".Тези прозрачни гумени печати ви позволяват лесно да подредите и натиснете вашия печат точно там, където вие искате.Тези печати с плажна тематика са идеални за scrapbooking, изработка на картички и лесни детски работи!.Прикрепете прозрачни гумени печати за акриловому блок за релеф, за да е удобен за хващане. Размер на листа за печати 4 "x 9,5". Животът - това е плажът!набор от прозрачни гумени печати Inkadinkado Flamingo fun в разглобено формата на идеален за даване на плажа цвета на вашите албуми за албуми, домашно приготвено поздравителни открыткам, детски поделкам и много други!този комплект от 8 теми включва в себе си (2) фламинго, (1) три плажни къщички за обличане, (1) раци (1) пясъчен долар, (1) палма, (1) морската звезда и (1) марката life is a beach.Махнете прозрачната субстрат и се прикрепва печати до акриловому блок за релеф, за да печата е удобен за хващане. Размер на листа за пробиване 4 "x 9,5".