Игралното стол SMAX с възможност за сгъване на облегалката за възрастни, по-Висока облегалка и широка Лумбална подкрепа, завъртащо се Стол от Изкуствена кожа с регул?
  • New

Игралното стол SMAX с възможност за сгъване на облегалката за възрастни, по-Висока облегалка и широка Лумбална подкрепа, завъртащо

BGN 39.73

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ДИЗАЙН ЗА ИГРАТА : Игралното стол S * MAX с възможност за сгъване на облегалката изпълнено с много елементи на киберспортаТази игра стол в гоночном стил на повече и по-мек от обичайното играта на стола, което позволява да се потопите изцяло в своята прекрасна игра.Подходящ за игри стая, спалня или домашно кино. ✅ЕРГОНОМИЧНА СИСТЕМА за ПОДДРЪЖКА - по-висока облегалка : тази игра стол с възможност за сгъване на облегалката на 90 °-135 ° и регулируема поставка за краката.Регулируема облегалката за глава и по-широк лумбална подкрепа ще осигури пълна подкрепа на тялото си.По-висока облегалка, предназначени за хора на по-висок растеж.Можете да изберете най-удобна поза за игри или да се отпуснат с помощта ергономична система за подкрепа. ✅ Висок КЛАС и удобен материал : тази игра стол с възможност за сгъване на облегалката, изпълнен с гъба с висока плътност.Той може дълго време да седне, да не сворачиваясь.Пълен стол на стол с регулируема облегалка обтянуто диша и приятна за кожата на изкуствена кожа, която ви осигурява комфортно седене. ✅МНОГОФУНКЦИОНАЛНО СПОРТНО СТОЛ ПРЕМИУМ-клас : под лявото подлакътник приложен страничен джоб за съхранение на геймпада.В сгъсти ляв подлакътник е вградена поставка за чаши на по-голям размер, в който по-удобно да поставите телефон или утайка от чаша.Здрава метална рама осигурява продължително използване, с максимално тегло е 300 кг. ✅ Лесен монтаж и обслужване на клиенти : Инструкция за инсталация, включена в комплекта.Лесен монтаж, очакваното време за сглобяване около 15-20 минути.Ние предлагаме денонощно обслужване на клиенти, за да можете да правите покупки.Не се колебайте да се свържете с нас.