NaienCraft, Опаковки от 20 Черни Закачалки за Дрехи За Домашни Любимци, Пластмасова Закачалка За Дрехи, Гъвкава, С по-Силен Отпечатък от Лапа, Закачалка за Дрехи за Куче, з?
  • New

NaienCraft, Опаковки от 20 Черни Закачалки за Дрехи За Домашни Любимци, Пластмасова Закачалка За Дрехи, Гъвкава, С по-Силен

BGN 4.94

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【МАТЕРИАЛ】 Закачалки за домашни любимци са изработени от висококачествена пластмаса и са трайни 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Закачалка за дрехи за домашни любимци може да поддържа мода за домашни любимци спретнат и подреден, чист и без бръчки. 【Размер на изделия】 Закачалка за дрехи за домашни любимци е прибл. 【ПРЕДПОСТАВКА включва】 20 опаковки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно възстановяване в рамките на 30 дни. 【МАТЕРИАЛ】 Закачалки за домашни любимци са изработени от висококачествена пластмаса и са трайни. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Закачалка за дрехи за домашни любимци може да поддържа мода за домашни любимци спретнат и подреден, чист и без бръчки. 【Размер на изделия】 Закачалка за дрехи за домашни любимци е прибл. 【ПРЕДПОСТАВКА включва】 20 опаковки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Спецификация * 【МАТЕРИАЛ】 Закачалки за домашни любимци са изработени от висококачествена пластмаса и трайни * 【Цвят】 Черен * 【Размер】 Закачалка за дрехи за домашни любимци е прибл. 7x5,9 инча * 【Брой】 20 упаковокпожалуйста, при измерване на размера на ръчно допуска отклонение 1-2 мм.