Чанта-портфейл Xioolia за Samsung Galaxy S7 Edge с Хубав принтом Панди Art-28, Мек Титуляр от TPU на Кожата, флип-надолу Поставка, устойчив на удари Калъф За защита на Слотовете за кар?
  • New

Чанта-портфейл Xioolia за Samsung Galaxy S7 Edge с Хубав принтом Панди Art-28, Мек Титуляр от TPU на Кожата, флип-надолу

BGN 4.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Защитен калъф Samsung Galaxy S7 Edge е изработена от качествена изкуствена кожа, очакване, той е естествен и модерен външен вид. Дизайн с с шарките на пандите art-28, стилен и красив. Мека вътрешна подплата осигурява пълна защита за вашето устройство от прах, пръстови отпечатъци, надраскване или други повреди. Функция за стойка осигурява удобен преглед на телефона без помощта на ръцете, магнитна каишка здраво задържани и лесно да се свали. Ние осигуряваме постоянна поддръжка, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Чанта-портфейл за Samsung Galaxy S7 Edge.Флип-надолу кутията с функция стойка осигурява удобен преглед на телефона без помощта на ръцете.Висококачествени материали от изкуствена кожа осигурява отлично чувство за ръце.Калъф за носене, побира се в джоба и е идеален за вашия телефон.Той осигурява безпрепятствен достъп до всички портове и функции (камери, тонколони и т.), без да махате калъф.1x Чанта-портфейл ZHENGQIG за Samsung Galaxy S7 Edge1x Каишка за китката.