Осветляющая Желейная маска за лице Juva Skincare. Най-добър успокояващ, хидратиращ подтягивающая Гел маска за чувствителна кожа. Екстракт от краставица, Витамин С, Водор?
  • New

Осветляющая Желейная маска за лице Juva Skincare. Най-добър успокояващ, хидратиращ подтягивающая Гел маска за чувствителна кожа.

BGN 28.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тази превъзходна успокояващ гел маска е важна стъпка за възстановяване на кожатаТази гел маска, богата на фуллеренами, също съдържа успокояващ екстракт от краставица и екстракт от корен на жен-шен.Състои без обикновено използван карбомера, желе за лице Juva Skincare съдържа екстракт от водорасли, който създава естествена консистенция, благоприятна за чувствителна кожа и подобрява хидратиращ механизъм маска.Грижа за кожата, Juva винаги спазва баланс между науката и природата, създавайки хармонично съчетание на Изтока и Запада, благодарение на използването на съставки, усъвършенствани от науката и с произход от САЩ, и отдавна съществуващите растителни съкровища от Изтока.Ние отстояваме повторно лукс, предлагайки висококачествена, безопасна, удобна и ефективна система за грижа за кожата, която се бори с повреждающим кожата на стреса и замърсяването на околната среда.