Здравейте, Кучето, Зона на Интензивно Движение, Следи от Кучешки Лапи, Изтривалки от Кокос Койры, Курсив, Субстрат за Домашни Любимци, Приятелски Подарък за Собстве?
  • New

Здравейте, Кучето, Зона на Интензивно Движение, Следи от Кучешки Лапи, Изтривалки от Кокос Койры, Курсив, Субстрат за Домашни

BGN 41.69

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤【Подложка от естествена кокосова койры】 Най-трайни естествени влакна в света, лесно се абсорбират влага, прах и други частици, са идеални за вътрешно външно входа на верандата ❤【Многоцелеви】 Лесно се реже по размер-различни форми, предотвратява подхлъзването, намалява броя на нещастните случаи при скольжении и есента, сади цветни растения, като например притурки за висящи кошници, втулки за прозорец кутии, втулки за кошници с цветя, легла за домашни любимци, почвопокровие, защита на корените на дърветата, подтискане на плевелите. ❤【Направено на съвестта】 Здрав устойчив материал ще издържат на всякакви метеорологични условия и ще продължи дълго време. ❤【Ниски експлоатационни разходи】 е водоустойчив и изсъхва бързо, лесно почистване, просто от време на време встряхивайте си или пылесосьте, а останалите нека да направи кокосови район. ❤【Подаръци за любителите на домашни кучета и котки】 Лесна за използване и поддръжка, на всеки ще се хареса, идеален подарък за приятели, така и за семейството си в нов дом, ден на майката, ден на бащата, великденски подаръци. ❤【Подложка от естествена кокосова койры】 Най-трайни естествени влакна в света, лесно се абсорбират влага, прах и други частици, са идеални за вътрешно външно входа на верандата. ❤【Многоцелеви】 Лесно се реже по размер-различни форми, предотвратява подхлъзването, намалява броя на нещастните случаи при скольжении и есента, сади цветни растения, като например притурки за висящи кошници, втулки за прозорец кутии, втулки за кошници с цветя, легла за домашни любимци, почвопокровие, защита на корените на дърветата, подтискане на плевелите. ❤【Направено на съвестта】 Здрав устойчив материал ще издържат на всякакви метеорологични условия и ще продължи дълго време. ❤【Ниски експлоатационни разходи】 е водоустойчив и изсъхва бързо, лесно почистване, просто от време на време встряхивайте си или пылесосьте, а останалите нека да направи кокосови район. ❤【Подаръци за любителите на домашни кучета и котки】 Лесна за използване и поддръжка, на всеки ще се хареса, идеален подарък за приятели, така и за семейството си в нов дом, ден на майката, ден на бащата, великденски подаръци.