Стъклени съвети за бебешки шишета на Д-р. Brown ' s Natural Flow® Options+™, силикон, 9 мл, с широко гърло, розови (опаковка от 5 броя)
  • New

Стъклени съвети за бебешки шишета на Д-р. Brown ' s Natural Flow® Options+™, силикон, 9 мл, с широко гърло, розови (опаковка

BGN 16.31

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Посочената по-долу информация се отнася само до опаковкатаЗАЩИТЕТЕ СТЪКЛЕНИ БЕБЕШКИ БУТИЛКИ.Ръкави помагат за защита на стъклени бутилки Dr.Brown от счупване по време на употреба, стерилизация или измиване в съдомиялна машина.ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ. ръкав бързо се побира, просто намокряне на вътрешната част на ръкавите и външната част на бутилката.Прозрачен заден панел ви позволява да видите размери и да се хранят бебето, да не махате ръкави.ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ.Ръкавите могат да се свалят, но тя не трябва да почистват, стерилизират или се измива в съдомиялна машина.УДОБЕН За УЛАВЯНЕ на РЪКАВ.Вграден силиконов ръкав осигурява удобно захващане, което позволява лесно да държат на екологично чисти стъклени бебешки бутилки и да ги запази в безопасност.ГЪВКАВИ И ИЗДРЪЖЛИВИ. Меки, гъвкави силиконови ръкави са здрави, издържат на опън и деформират в резултат на употреба.СТЪКЛЕНА ДЕТСКА БУТИЛКА. Ръкавите са с различни размери за стъклени шишета на Д-р.Brown ' s обем 4 грама, 8 грама, 5 грама и 9 унции.МОГАТ да се МИЯТ В съдомиялна машина.Цели на ръкавите от 100% силикон може да се мие в съдомиялна машина (само на най-горния рафт) и се стерилизират.