Vicloon Детски Лъжици, 2 Детски Силиконови Лъжички за самостоятелно Хранене в продължение на 6 Месеца, Бебешки Дъвче, Лъжици, Силиконови Прибори за самостоятелно Хране?
  • New

Vicloon Детски Лъжици, 2 Детски Силиконови Лъжички за самостоятелно Хранене в продължение на 6 Месеца, Бебешки Дъвче, Лъжици,

BGN 2.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Нашият нов дизайн-вашият най-добър избор】 Лъжица 2 в 1, която отговаря на вашите различни нужди, за да отидете на допълващи храни, улесняваща отлучение от гърдите родители и по-безопасна за бебета, най-добрият подарък за мама и бебе 【Детска посуда】 Детски прибори за хранене за деца от 6 месеца и по-големи, с една куха дърворезба, просто натопи лъжица картофено пюре, кисело мляко или допълнително хранене, може да се залепи на храна, а другата дава възможност на децата да овладеят уменията за самостоятелно хранене, помага да се развиват уменията им за самостоятелно хранене. 【Безопасно за вашето бебе】 Безопасността на вашето дете за нас е най-важно, нашите лъжици изработени от мек силикон, не съдържат BPA, BPS, PVC и фталатов детето ви да е останал здрав, наслаждавайки се на храната, без да причиняват вреда на вашето бебе. 【Стимулира венците】 уникален дизайн лъжици от двата края съчетава в себе си етап 1 и етап 2 хранене на бебето една лъжичка. кух дизайн лууз лъжици позволява задържане на храната на място, предпазва нежните венци на детето си, а също така служи като играчка за никнене на млечни зъби. 【Ергономична дръжка】 уникалната Ни пръстеновидна дръжка с видоизменени средна дръжка за удобно захващане улеснява управлението на детски лъжици, копчета които са удобно и сигурно лягат върху ръката на детето, укрепва мускулите на пръстите на краката и добави допринасят за развитието на двигателни умения.Характеристики на?? Тези лъжички за хранене, предназначени за подпомагане на растежа на вашето дете.Използвайте силиконовата детска супена лъжица 2 в 1, за да помогнете на бебето да се подобри хватката си, координация на ръцете и очите и сензорно развитие.Тази единствена по рода си лъжица за деца свежда до елементарно навици, като предоставя на детето лесен достъп до варени ястия.