SALALIS Лесно наливаемая вана за кучета, Котки, Нескользящая Градинска вана за кучета, която позволява на домашния любимец да се забавлявате Под душ, (Син, L)
  • New

SALALIS Лесно наливаемая вана за кучета, Котки, Нескользящая Градинска вана за кучета, която позволява на домашния

BGN 29.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Практически вана спестява вода и позволява на домашния любимец да се забавляват по време на вземане на душСгъваем, удобен за съхранение и переноске, можете да го носите с вас навсякъде.Три размера и две цветови ви дават по-голям избор.Моля, висококачествен PVC материал, здрав и издръжлив, която ви дава възможност да лесно да се възползват.Отстрани има сливное дупка, така че лесно можете да се излее вода. Сгъваем, удобен за съхранение и переноске, можете да го носите с вас навсякъде. Отстрани има сливное дупка, така че лесно можете да се излее вода. Практически вана спестява вода и позволява на домашния любимец да се забавляват по време на вземане на душ. Изработен от висококачествен PVC материал, здрави и издръжливи, дава възможност за лесно използване. Три размера и две цветови ви дават по-голям избор.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Басейн за къпане на домашни животныхматериал : PVC Цвят : червен, син Размер на продукта : Диаметър размер (cm / инч) на Подходящо тегло (кг) S 60/23,6 15 м 80/31,5 35 л 106/41,7 60 Подходящи за домашни любимци : за кучета и котки Функция : Отличен избор за къпане на вашия домашен любимец Списък на пакетите : 1 x басейн за къпане на домашни любимци Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Bathing Pool
Material:
PVC
Optional Color:
 Red, Blue
Product Size:
Size Diameter(cm/in) Proper Weight (kg) S 60/23.6 15 M 80/31.5 35 L 106/41.7 60Suitable for Pets:
For cats and dogs
Fuction:
A great choice for your pet to bathe
Package List:
1 x Pet Bathing Pool:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: