Играчки за зайци Alipis, Играчки за Зайци, Играчки За Хамстери, Играчки за местните зъбите, 6 бр., Играчка за домашни Любимци, В Формата на Парчета Корен Гъба, Играчки за ?
  • New

Играчки за зайци Alipis, Играчки за Зайци, Играчки За Хамстери, Играчки за местните зъбите, 6 бр., Играчка за домашни Любимци,

BGN 15.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Играчка за домашни здрави местни зъби : Сладък форма, идеална за домашни любимци, които играят, жующих, подбрасывающихНамаляване на деструктивното поведение у дома. - Кусающаяся дъвчене играчки : играчки за домашни животни, в формата на парчета корен от лотос, изработени от здрав материал, люфа, чудесно за агресивни жевателей. - Играчка за дъвчене за домашни любимци : идеален за игри в производството, осигурява часове на забавление и упражнения.Интересен малък подарък за вашия домашен любимец, той да е доволен. - Играчка за почистване на зъбите от люфы за домашни любимци : почиства зъбите и масажи за венците, помага за пренасочване на лошо поведение при кусании. Играчки от гъба : ярък цвят и дизайн във формата на храна позволяват лесно да се привлече вниманието на вашия домашен любимец. - Играчка за домашни здрави местни зъби : Сладък форма, идеална за домашни любимци, които играят, жующих, подбрасывающих.Намаляване на деструктивното поведение у дома. - Кусающаяся дъвчене играчки : играчки за домашни животни, в формата на парчета корен от лотос, изработени от здрав материал, люфа, чудесно за агресивни жевателей. - Играчка за дъвчене за домашни любимци : идеален за игри в производството, осигурява часове на забавление и упражнения.Интересен малък подарък за вашия домашен любимец, той да е доволен. - Играчка за почистване на зъбите от люфы за домашни любимци : почиства зъбите и масажи за венците, помага за пренасочване на лошо поведение при кусании. Играчки от гъба : ярък цвят и дизайн във формата на храна позволяват лесно да се привлече вниманието на вашия домашен любимец.Описание - Цвят : Случаен.- Материал : Люфа.-Размер : 6x6x1 виж Предпоставка включва 6 х играчки за местните зъбите.