Столче за кола Пет Gear Booster за кучета/Котки, Свалящ се Моющаяся Удобна възглавница + Подложка, Страховочные Установки в пълен комплект, инсталиран за броени секунди, ?
  • New

Столче за кола Пет Gear Booster за кучета/Котки, Свалящ се Моющаяся Удобна възглавница + Подложка, Страховочные Установки

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повдигна дизайн осигурява по-добър обзор за вашия домашен любимецВръзвам можете да прикачите към шлейке домашни любимци, за да гарантира тяхната безопасност.Свалящ се плюшен възглавница осигурява комфорт.Бустер лесно се прикрепва към автокреслу, а калъфче и възглавница отстранява за лесно почистване. 20 "L x17"W x11"H. Ковшеобразный усилвател на седалката Пет Gear позволява на вашия домашен любимец да се насладите на преживяването, не се отвлича вниманието на водача.Това е въодушевен седалка-седалка с подлакътници използва система от предпазни колани на автомобила за задържане на седалката на място.В комплекта са включени четири каишка за осигуряване на безопасността на вашия домашен любимец (и).Седалка-седалка с подлакътници и оборудвано с плюшено вътрешен калъф и покритие, които може да се сваля за лесно почистване.