KUILIUPET Цъфтят Синьо-Бял Принт Седалка за предните седалките, защитен калъф за интериора, калъф за задна седалка, подходяща за повечето автомобилни седалки за домашн?
  • New

KUILIUPET Цъфтят Синьо-Бял Принт Седалка за предните седалките, защитен калъф за интериора, калъф за задна седалка, подходяща

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УНИВЕРСАЛНА засаждане] - Седалка за предните и задните седалки, предназначени за повечето превозни средства, включително леки автомобили, камиони, микробуси и джипове [Mailto включва в себе си]-2 бр. капаци за предните седалки + 1 бр. калъф за задната част на облегалката + 1 бр. калъф за задната част на долната пейки; е Изработен от здрава дишаща материал, чудесно за семейства и собственици на домашни любимци.Добре дошли в KUILIUPET, 3 D седалките с забавен дизайн за Вас.Този тип покривала за автомобилни седалки е един от най-популярните в състав покривала за автомобилни седалки.Изработен от висококачествен и дишащ полиестер.Продължителна употреба.Ще се почувствате много по-комфортно зад волана.Характеристика : -МАТЕРИАЛ : ПОЛИЕСТЕР + ликра-Изработена висококачествена дишаща материя.Защитете вашето вътрешно седалка от мръсотия и всякакви физически въздействия.Дишаща дизайн, за да се чувствате удобно зад волана.УНИВЕРСАЛНА кацане в повечето леки автомобили, SUV МИКРОБУСИ-Гъвкава странична кърпа, която да позволи на този калъф за седалка идваше почти за всички леки автомобили, ванове, камиони и микробуси.ИНСТАЛИРА се ЗА СЕКУНДИ - Индивидуален дизайн на седалките за задните седалки и по-ниски покривала за автомобилни седалки.Много по-лесно да инсталирате калъфи за автомобилни седалки. -СЪВМЕСТИМ с въздушните възглавници - Уверете се, че въздушната възглавница работи добре, и осигурете си сигурност в случай на възникването му.КРАСИВ ДИЗАЙН Животни, Слънчогледи, Череп, флаг, пейсли и вашите собствени дизайнерски модели ще придадат на интериора на вашия автомобил за нов вид.Независимо от това, какъв чертеж ви харесва, можете да го намерите в нашия магазин или печат по поръчка.Пратката включва : 2 бр. капаци за предните седалки. калъф за задната част на облегалката. калъф за задната част на долната пейка.