ZUKEEMS Четка във формата На Миди, Ъглова Четка за Тоалетна, Битова Четка За почистване на Тоалетни, Безплатен Перфорация, монтиран на стената Набор от Силиконови Четк?
  • New

ZUKEEMS Четка във формата На Миди, Ъглова Четка за Тоалетна, Битова Четка За почистване на Тоалетни, Безплатен Перфорация,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата * Елегантен и прост дизайн допълва почти всички декоративни мотиви и стилове. * За разлика от други притежатели на тоалетни четки, имаме вграден тава за събиране на капки, предназначени за улавяне на дъждовни води. * Държач за тоалетна четка е снабден с подобрена функция за вентилация, която позволява на водата да се изпари, предотвратявайки по този начин неприятна миризма. * Благодарение на дългата дълга дръжката на нашата четка помага да държите ръцете при миене на тоалетни.Не се притеснявайте за това, което пръска попаднат в ръцете си. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. * Елегантен и прост дизайн допълва почти всички декоративни мотиви и стилове. * За разлика от други притежатели на тоалетни четки, имаме вграден тава за събиране на капки, предназначени за улавяне на дъждовни води. * Държач за тоалетна четка е снабден с подобрена функция за вентилация, която позволява на водата да се изпари, предотвратявайки по този начин неприятна миризма. * Благодарение на дългата дълга дръжката на нашата четка помага да държите ръцете при миене на тоалетни.Не се притеснявайте за това, което пръска попаднат в ръцете си.Цвят : оранжев Размер : 41*10,5 смМатериал : силикон.