Бебешко шише за вода YOHKOH за училище с соломинкой, 13 грама, Множество Детски Училищни бутилка за вода с каишка, Запечатани Преносима Спортна Бутилка за вода за момич?
  • New

Бебешко шише за вода YOHKOH за училище с соломинкой, 13 грама, Множество Детски Училищни бутилка за вода с каишка, Запечатани

BGN 8.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествени материали】 Бутилка е изработена от хранителен материал Tritan, който не съдържа BPAМатериалът е лек и дълготраен, без мирис и лесен за почистване, и вие никога няма да усетите никаква миризма от флакона. 【Уникален дизайн】 : На вашия избор се предлагат разнообразие от модели.Лек дизайн на флакона и презрамка го улесни переноску.На чашата има везни, така че можете да видите ясно колко вода пие детето ви.Сладък чаши ще накарат децата да се влюби в питейна вода. 【Многофункционално използване на】 : Преносими бебешки бутилки за вода може да се използва при различни сценарии.На децата е много удобно да се играе на открито или да се използва в училищни класове.Лицеви издърпайте капака може да се управлява с една ръка за пиене и за съхранение. 【Идеален подарък за деца】 : Ние всички знаем, колко важна е водата за деца, висококачествена бутилка за вода - най-добрият подарък за вашето дете, така че той е израснал.Нашите бутилки за вода са подходящи за момчета и момичета.Аз съм сигурен, че те ще бъдат щастливи, когато получават този красив флакон. 【100% Качествено обслужване】 : Ако не сте доволни от нашите продукти на 100% , ние можем да осигурим пълно възстановяване на сумата или замяна по всяко време.Ако имате някакви въпроси или пропуски, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви осигурим индивидуалното професионално обслужване на клиенти, ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще предложим най-доброто решение. 【Висококачествени материали】 Бутилка е изработена от хранителен материал Tritan, който не съдържа BPA.Материалът е лек и дълготраен, без мирис и лесен за почистване, и вие никога няма да усетите никаква миризма от флакона. 【Уникален дизайн】 : На вашия избор се предлагат разнообразие от модели.Лек дизайн на флакона и презрамка го улесни переноску.На чашата има везни, така че можете да видите ясно колко вода пие детето ви.Сладък чаши ще накарат децата да се влюби в питейна вода. 【Многофункционално използване на】 : Преносими бебешки бутилки за вода може да се използва при различни сценарии.