Заключване за товарен контейнер VEVOR 9,84-17,32 Разстояние за заключване На брави за полуремаркета с 2 ключове Аксесоари за товарни контейнери Червено с прахово покрити?
  • New

Заключване за товарен контейнер VEVOR 9,84-17,32 Разстояние за заключване На брави за полуремаркета с 2 ключове Аксесоари

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Модел : LK-2545-Л Материал : Стомана.Диапазон на настройка : 9,84" - 17,32" / 25 см - 45 вижте Тегло : 13,46 паунда / 6,1 кг., Размер на продукта : 10,43 "x 5,91"x 5,51" /26,5 см x 15 см x 14 см 【РЕГУЛИРУЕМА ТОВАРЕН ЗАКЛЮЧВАНЕ】- Това тежкотоварни товарен заключване може да се заключва заедно с помощта на най-вътрешни вертикални затварящо пръчка.Благодарение на регулируемому разстоянието заключване 9,84"-17,32", той може да затвори две врати и различни видове полуремаркета и транспортни контейнери. 【СТОМАНА и прахово покритие】- Този замък за товарен контейнер е изработен от неръждаема стомана, за да го беше лесно се огъне или счупи по време на употреба.Червено прахово покритие на повърхността и може да предпазят от вратата на замъка полуремарке от корозия, че ефективно удължава живота на контейнер на замъка. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】- Това тежкотоварни товарен замък не се нуждае от инсталиране.Просто поставете две части на замъка на вертикален лост вратата, а след това настройте съответната ключалка, за затягане на замъка, и, накрая, поставете ключа в подходящо място. 【ПРУЖИНЕН ЗАКЛЮЧВАНЕ и два КЛЮЧА】- Пружинен замък прави този замък товарен врати са много удобни за работа, намаляване на вероятността от счупване.И в него има два ключа, които можете да приложите, като се избягва проблеми, причинени от загуба на ключ. 【БОГАТ СЦЕНАРИЙ】 - Този товарен шлюз се предлага в различни сценарии.В допълнение към корпуса на контейнера и полуремарке, той може да бъде адаптиран към замъка на склад врати и замъци офис врати в строителна площадка за съхранение на строителната площадка, автомобилния и корабно транспорт. 【РЕГУЛИРУЕМА ТОВАРЕН ЗАКЛЮЧВАНЕ】- Това тежкотоварни товарен заключване може да се заключва заедно с помощта на най-вътрешни вертикални затварящо пръчка.Благодарение на регулируемому разстоянието заключване 9,84"-17,32", той може да затвори две врати и различни видове полуремаркета и транспортни контейнери. 【СТОМАНА и прахово покритие】- Този замък за товарен контейнер е изработен от неръждаема стомана, за да го беше лесно се огъне или счупи по време на употреба.Червено прахово покритие на повърхността и може да предпазят от вратата на замъка полуремарке от корозия, че ефективно удължава живота на контейнер на замъка.