Слънцезащитен лосион Здравей Bello Mineral SPF 55+ с пребиотици I Водоустойчиви и безопасни за рифове защита от слънцето за бебета и деца от I 3 ет. унция (опаковка от 1)
  • New

Слънцезащитен лосион Здравей Bello Mineral SPF 55+ с пребиотици I Водоустойчиви и безопасни за рифове защита от слънцето

BGN 5.85

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КАЖИ "ЗДРАВЕЙ, СЛЪНЦЕ"Ще Получите бързо и равномерно покритие, с помощта на нашите тествани и одобрени от родителите си формули минерален слънцезащитен крем.Осигурява лесна и нежирную минерална защита, цялото ви семейство може да бъде защитена от слънцето!.КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА.Догони ги и потри за това!Нанасяйте повторно на всеки 80 минути, за по-добра защита.Никой не харесва слънчеви бани или да се справят с някой от слънчево изгаряне!.Нашите минерални слънцезащитни формули не съдържат синтетични аромати, фталатов, парабени, оксибензона и октиноксата. В основата си, те са изработени от полезни вещества (и за планетата)!.ПРЕМИЯ ЗА ВСИЧКИ. без премии за някои.Не премията за тези, които могат да си го позволят.Премия за всички.Нашата мисия е да създаваме продукти с най-високо качество на най-разумна цена, защото ние вярваме, че всяко дете (и семейство) заслужава най-доброто.ПРЕМИЯ ЗА ВСИЧКИ. без премии за някои.Не премията за тези, които могат да си го позволят.Премия за всички.Нашата мисия е да създаваме продукти с най-високо качество на най-разумна цена, защото ние вярваме, че всяко дете (и семейство) заслужава най-доброто.