MISETA PS5 faceplates Покриване на Страничните Плочи Калъф-хастар Прахоустойчив, Слот за Носене на Защитно чанта за PS5 (Цвят: сив)
  • New

MISETA PS5 faceplates Покриване на Страничните Плочи Калъф-хастар Прахоустойчив, Слот за Носене на Защитно чанта за PS5 (Цвят:

BGN 37.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Идеална за засаждане : Предназначен за конзола PS5 (вертикална позиция), е съвместима с конзолата PS5. Висококачествени материали : Изработена от материи, които могат да бъдат изпрани и изгладени; вътрешна част от своята практика двупластова, а вътрешната подплата-мека, която може да предпази оборудването от надраскване. Защитен калъф : защита на конзолата от прах, драскотини, сблъсъци и течности. Точността на рязане : точно рязане лесно достъпни за кабелни порта без извличане на задната кабел.Лесно се сглобява и се разбира. Много важно : Когато конзолата е отворена, моля, махнете капака, за да се избегне прегряване.Характеристики : 1. Идеална за засаждане : Предназначен за конзола PS5 (вертикална позиция), е съвместима с конзолата PS5. Висококачествени материали : Изработена от материи, които могат да бъдат изпрани и изгладени; вътрешна част от своята практика двупластова, а вътрешната подплата-мека, която може да предпази оборудването от надраскване. Защитен калъф : защита на конзолата от прах, драскотини, сблъсъци и течности. Точността на рязане : точно рязане лесно достъпни за кабелни порта без извличане на задната кабел.Лесно се инсталира и е запознат. Много важно : когато конзолата е отворена, моля, махнете капака, за да се избегне прегряване.Технически характеристики : Материал : висококачествена кърпа Функция : водоустойчив, пылезащитная и устойчиво на надраскване Цвят : черен, сив Важи за : за PS5 Размер : около 39.74 Опаковъчен лист : Прахоустойчив калъф * 1 Забележка : 1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.