Аркаден джойстик за ретро игри, е подходящ за КОМПЮТЪР, Подходящи за конзоли PS2/PS3, Годни за Android Smart TV, с 1,8-метров кабел и вграден вибратор, Восьмиступенчатый комплек?
  • New

Аркаден джойстик за ретро игри, е подходящ за КОМПЮТЪР, Подходящи за конзоли PS2/PS3, Годни за Android Smart TV, с 1,8-метров

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отличен инженерен дизайн, истински интерактивно преживяванеПоддръжка 12 аналогови бутони : Нагоре, надолу. Ляво, дясно, R1, R2, L1, L2, A, O, ※, поддержкаusb1. Той е ос 4 и 8 посоки с 8 отделни функционални бутони.Поддръжка на стандартни функционални клавиши : ИЗБОР на РЕЖИМ и РАБОТЕЩИ.Поддръжка на две специални функционални клавиши : TURBO и CLEAR2. Добре дошли в моя магазин, ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, моля не се колебайте да се свържете с мен, ние ще ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване. Характеристики на продукта : Отличен инженерен дизайн, реално взаимодействие.Поддръжка 12 аналогови бутони : нагоре, надолу. Ляво, дясно, R1, R2, L1, L2, A, O, ※, поддержкаusb1.0 Той е ос 4 и 8 посоки с 8 отделни функционални бутони.Поддръжка на стандартни функционални клавиши : ИЗБОР на РЕЖИМ и РАБОТЕЩИ.Поддръжка на две специални функционални клавиши : TURBO и CLEAR2.MODE-LED USB и P2-това е един и същ светодиод, което е и показател на първи канал на P3.In P3, само на първия канал има led индикатор.За други канали няма led индикатор.Функционален клавиш режим USBand P2-това е на същия клавиш, че и меню P3. за USB/PC/ Android/Smart Tv/P2/P3pc (Win 2000/XP/WIN7/WIN8/WIN10) 2 модели за избор.