Лечебен Пилинг От Целулита, Пяна, Окото Купа, Хоп, Чистач Домашна Успокояваща Луфа за Възрастни, Почистване на Гърба, Лицето, Баня, Бебешко Пране, Мъжки Спа Пилинг Пр?
  • New

Лечебен Пилинг От Целулита, Пяна, Окото Купа, Хоп, Чистач Домашна Успокояваща Луфа за Възрастни, Почистване на Гърба, Лицето,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гъба за миене на съдове : Това е един от най-добрите варианти за васГъба за баня Travel : Гъба за баня, Дойде време да се сбогува с традиционните кухненски пари и опростяване на миене на съдове.Гъба за почистване на люфы за душата : Гъба за измиване на чашата -не е толкова лесно да се разпадне или на разстояние, достатъчно за различни ваши нужди.Губчатые тампони Luffa : гъби, които са удобни за хващане и стискане, и от тях лесно стиснете вода.Издувам за измиване на тялото : начин за миене на съдове, миск чинии, тенджери, тигани, който предоставя огромно удобство.Пратката включва 3 x гъба за почистване Характеристики - Можете да ги дарят на семейството си или приятели, преподнесите им малка изненада-гъба за душ. - Дойде време да се сбогува с традиционните кухненски пари и опростяване на миенето на съдове за готвене с помощта на гъби-скрубери за тялото. - Материал : подобно на гъба за търкане-гъба.97 инча Почистващи препарати. - Начин на измиване на вашата чинии, чаши, тенджери, тигани, да донесе огромна удобна гъба за измиване на тялото. - Направете миенето на чинии не е тежка работата за жена си, майка или приятелки, а сензацията за измиване на тялото. - Трайни гъба, им е много удобно за хващане и стискане, както и лесно преса вода от детска отшелушивающей гъба. - Цвят : Спондж от люфы за душ с различни цветове.Информация за стоки, Гъба за баня Travel - незаменим инструмент в кухнята, значително спестяващ времето за миене на съдове.гъба за миене на съдове Модерни и ефективни гъби за миене на чинии е достатъчно, за да, без много усилия да изтрие мръсотията от вашите мръсни тенджери, тигани, мивки, съдове, не оставяйки след себе си никакви следи или драскотини.