SAFELON 1 бр. Заключване на вратата на фурната за детска безопасност, Двухкнопочный Заключване на фурната за сигурност кухня (прозрачен-черен)
  • New

SAFELON 1 бр. Заключване на вратата на фурната за детска безопасност, Двухкнопочный Заключване на фурната за сигурност кухня

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀ Защо това е необходимо - Не позволявайте на децата често се включва фурната, докато възрастните не обръщат внимание; не позволявайте на децата да се нараняваме, като играят като на фурната; защита децата от опасностите в кухнята ☀ Управление с една ръка - Замък SAFELON baby safety за фурната е оборудвана с двойни копчета и могат свободно да се завърта на 180°, благодарение на конструкция с два бутона.Като запиранием, така и отпиранием може да се управлява с една ръка.Натиснете и задръжте двата бутона и завъртете на 90 градуса, за да отключите, и след това се върнете в изходна позиция за заключване. ☀ Бързо инсталиране - Заключване на фурната се предлага в черно и бяло.За монтажа е необходим само лепило 3 M (ефект на паста ще бъде по-добре след 24 часа), и тя може лесно да се отстранява, когато в него няма нужда, без да уврежда повърхността на фурната. ☀ Температурна устойчивост предпазва от нараняване на децата, играейки с като на фурната; предпазва децата от опасностите в кухнята. ☀ Управление с една ръка - Замък SAFELON baby safety за фурната е оборудвана с двойни копчета и могат свободно да се завърта на 180°, благодарение на конструкция с два бутона.Като запиранием, така и отпиранием може да се управлява с една ръка.Натиснете и задръжте двата бутона и завъртете на 90 градуса, за да отключите, и след това се върнете в изходна позиция за заключване. ☀ Бързо инсталиране - Заключване на фурната се предлага в черно и бяло.За монтажа е необходим само лепило 3 M (ефект на паста ще бъде по-добре след 24 часа), и тя може лесно да се отстранява, когато в него няма нужда, без да уврежда повърхността на фурната. ☀ Огнеупорни и здрав - Благодарение на използването на материала PC заключване на фурната е безопасно и е трайна.При използване на фурната заключване не може да бъде повреден високите температури, а ръка не ще обожжена.